'How I Met Your Father' komt met bijzondere nieuwe trailer

'How I Met Your Father' komt met nieuwe trailer

De serie How I Met Your Father laat z'n personages nog eens zien.

Jim Pedd, 4 januari 2022 om 07:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De aankomende Hulu-serie How I Met Your Father geeft fans een geinige blik op de nieuwjaarsbeloftes van de personages van de serie. Met nog een paar weken te gaan tot de release, is dat een mooie manier om de marketing voort te zetten.
De langverwachte spin-off serie How I Met Your Father laat zien hoe Hilary Duff de hoofdrol van Sophie speelt. We volgen hetzelfde uitgangspunt als in How I Met Your Mother en zien hoe Sophie en haar vrienden proberen in deze moderne tijd van dating-apps en het moderne daten te overleven.

How I Met Your Father gaat bijna van start
Bijna gaat How I Met Your Father van start. De Hulu-serie, die hier in Nederland vermoedelijk te zien zal zijn op Disney+, krijgt tien afleveringen in zijn eerste seizoen, dat op 18 januari gelanceerd wordt.

De video met daarin alle goede voornemens voor het nieuwe jaar, laat zien dat de personages heel wat plannen hebben. Ook krijgen we meteen verschillende perspectieven op de relaties binnen de vriendengroep die we volgen in de serie.

Naast Duff zien we ook Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran en Suraj Sharma in de hoofdrollen. Verder speelt Kim Cattrall een oudere versie van Sohie in de Hulu-serie, waar Bob Saget de verteller was van How I Met Your Mother.

Hieronder de video:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, HUlu, Hilary Duff

Populair nieuws