Game-over voor Dexter in trailer 'Dexter: New Blood'?

Game-over voor Dexter in trailer Dexter: New Blood

De serie Dexter: New Blood krijgt een trailer die er niet goed uit ziet voor onze held.

Jim Pedd, 4 januari 2022 09:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het ziet ernaar uit dat Dexter moet betalen voor zijn vele misdrijven in de nieuwe trailer voor Dexter: New Blood. De video is gemaakt voor de seizoensfinale van de serie.
We zien in The Family Business heel wat geheimen onthuld worden. Zo leert Dexter zijn code aan Harrison, zonder te onthullen dat hij mensen doodt. Wetende dat Kurt achter hen aan zit, moet Dexter snel handelen om zijn zoon en hemzelf in veiligheid te brengen. Maar Chief of Police Angela Bishop leert onmiskenbare feiten die haar leiden tot de conclusie dat Jimmy niet is wie hij zegt te zijn.

Dexter: New Blood-promo
De aflevering van Dexter: New Blood flitst terug naar de dagen van Dexter in Miami, waarin hij een ervaring met een clown genaamd Mr. Wiggles gebruikt om de details van zijn code aan Harrison uit te leggen. De twee brengen de kerst zelfs door bij Angela en haar dochter Audrey, als Kurt ineens verschijnt.

Wetend dat ze snel moeten handelen, ontdekken Dexter en Harrison een verborgen bunker waar Kurt zijn slachtoffers hield. Daaronder bevond zich ook zijn vorige slachtoffer, Molly Park. Dexter gebruikt het luik om Kurt te vermoorden. en bekend aan Harrison dat hij een seriemoordenaar is en de Trinity Killer vermoord heeft.

Showtime heeft een nieuwe promo vrijgegeven voor de laatste aflevering van Dexter: New Blood. De laatste beelden zijn die van Dexter die gearresteerd wordt. Het is een intense trailer!

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter New Blood, Dexter, Showtime, Michael C Hall

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws