Deze 'Grey's Anatomy'-actrice wil wel terugkeren

Deze 'Grey's Anatomy'-actrice wil wel terugkeren

Grey's Anatomy kan Sara Ramirez prima terug brengen, want de actrice wil wel!

Jim Pedd, 4 januari 2022 om 13:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De verhaallijn van Torres was in Grey's Anatomy behoorlijk belangrijk. Maar ook baanbrekend. Want zij was vroeg in de serie al openlijk biseksueel. Ze wordt vaak gezien als een van de belangrijkste LHBTI+ personages in de Amerikaanse geschiedenis.
Torres heeft een belangrijke rol in de franchise en is ook al jaren te zien. Bovendien had ze een behoorlijk woelige geschiedenis in de serie, want Sara Ramirez speelde een personage dat meermaals getrouwd is en ook ouder werd. Haar personage Torres vertrok uit Seattle en bouwde in New York City weer een nieuwe band op met Arizona Robbins, met wie ze een kind had.

Terugkeer in Grey's Anatomy
Tijdens een recent interview met People vertelde Ramirez over het spelen van Torrez. Het is een rol die hen heel belangrijk vindt en ook een rol die goed past bij de queer representaties.

Hen beschouwt Torres als "de rol van een leven".

"Ik zou niet zijn wie ik nu ben zonder de ervaring die ik bij Grey's Anatomy heb gehad en mijn hart staat er zeker voor open om terug te keren als Dr. Callie Torres. Maar dat gebeurt alleen als ze in de schrijversruimte een verhaal bedenken dat organisch voelt en een personage als Callie ook echt terug moet brengen."

Grey's Anatomy zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Ellen Pompeo, Sara Ramirez

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws