Bijna keerde David Hasselhoff terug met 'Knight Rider'

David Hasselhoff overwoog samen met James Gunn een revival van Knight Rider te maken.

Jim Pedd, 06-01-2022 06:00

Alsof James Gunn niet genoeg te doen had met zijn nieuwe HBO Max serie Peacemaker, aangevuld met de opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 én The Guardians of the Galaxy Holiday Special, blijkt 'ie ook nog gewerkt te hebben aan een nieuwe serie.
Gunn blijkt ook even gekeken naar een mogelijke revival van Knight Rider. Dat vertelde hij tijdens een van zijn zeer regelmatig georganiseerde Twitter Q&A's met zijn fans.

Een Knight Rider-serie
Een fan vroeg Gunn welke "super machine televisieserie uit de jaren tachtig" hij van een reboot zou willen maken. Gunn mocht kiezen uit Airwolf, Knight Rider en Street Hawk.

Tot grote verbazing van velen, onthulde Gunn dat hij al samen met David Hasselhoff "gesprekken" heeft gevoerd over het maken van een nieuwe versie van de klassieke serie.

De vraag is alleen waarom de serie er niet is gekomen. Het lijkt erop namelijk - als je de tweet leest - dat er meer speelt dan alleen een gesprek tussen twee vrienden. "De voornaamste horde is dat er niet genoeg uren in een dag zitten om al het cools te doen dat ik zo graag wil doen."

Hieronder het bericht van Gunn:


Bron: ComicBook

Lees meer over: David Hasselhoff, Knight Rider, James Gunn, Revival

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader