'The Book of Boba Fett' onthult speciaal personage

'The Book of Boba Fett' onthult speciaal personage

The Book of Boba Fett is volledig doordrenkt door Star Wars-referenties.

Jim Pedd, 6 januari 2022 om 06:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Book of Boba Fett maakt een vliegende start op Disney+ en kwam met een tweede aflevering. Afgelopen woensdag ontmoetten we een paar opvallende personages, waaronder de neven van Jabba the Hutt en meer.
De tweeling Hutt's onthulden in de nieuwe aflevering van The Book of Boba Fett dat als het aan hen is, zij heel graag over Tatooine willen heersen. Maar Boba Fett gaat daar natuurlijk niet op in en wil de troon voor zichzelf houden. Of dat echter zomaar lukt?

The Book of Boba Fett-onthulling
Fett zal zich namelijk zorgen moeten maken om de premiejager Black Krrsatan. Die maakte zijn debuut in de Marvel Comics en was een Wookiee premiejager die oorspronkelijk van zijn thuisplaneet Kashyyyk gevangen werd door de beruchte Xonti Brothers.

Zij maakten van hem een gladiator, maar later werd hij een moordenaar die regelmatig ingeschakeld werd door Jabba the Hutt. Bovendien werkte Black Krrsatan een paar keer voor Darth Vader tijdens de Galactic Civil War.

Hij is dus zeker niet iemand om mee te spotten. En duidelijk is dat het in Mos Espa nogal rommelig gaat worden de komende tijd.

De twee Hutt's zullen meer dan één premiejager hebben op hun salarislijstje. The Book of Boba Fett zie je op Disney+.


Bron: CBM

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Wookiee, Disney Plus

Populair nieuws