search
Sekstape Pamela Anderson staat centraal in trailer 'Pam & Tommy'
Series / Trailer

Sekstape Pamela Anderson staat centraal in trailer 'Pam & Tommy'

Pam & Tommy komt in februari naar Disney+ en wordt behoorlijk amusant.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ komt op 2 februari met een opvallende nieuwe serie. Het gaat om Pam & Tommy, die vanaf 2 februari te zien is op de streamingdienst.

Daar krijgt de serie op die datum in eerste instantie drie afleveringen. In de vijf weken daarna volgt elke week weer een nieuwe aflevering op woensdag. Kortom: dat wordt tof! De hoofdrol van Pamela Anderson wordt gespeeld door Lily James. Haar echtgenoot van dat moment, Tommy Lee, wordt gespeeld door Sebastian Stan.

Pam & Tommy-trailer
Pam & Tommy lijkt een interessante show te worden. Hij speelt zich af in de pioniersfase van het internet en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de gestolen sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee.

Nadat een ontevreden aannemer de tape uit het huis van het koppel had gestolen, ging de video van een underground bootleg-VHS-nieuwsgierigheid naar een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet verscheen. Een liefdesverhaal, misdaadverslag en waarschuwende boodschap in één.

De achtdelige Original-serie onderzoekt de overlap van privacy, technologie en bekendheid, waarmee de oorsprong van ons huidige Reality TV-tijdperk wordt teruggeleid naar een gestolen tape die door miljoenen mensen is gezien, maar slechts bedoeld was voor een publiek van de twee geliefden.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen