'NCIS' komt met opwindende crossover

De NCIS-franchise bouwt weer op naar een nieuwe crossover in de franchise.

Jim Pedd, 06-01-2022 09:10

Hawaii Five-0-alumnus Katrina Law maakt zich op voor een terugkeer naar de Aloha State. En ze brengt wat nieuwe collega's van NCIS met zich mee!
Afgelopen maandag kondigde Wilmer Valderrama aan dat CBS met zijn meest bekeken serie een crossover wil maken. NCIS en de spin-off NCIS: Hawaii worden aan elkaar verbonden middels de crossover. De series zullen de aflevering op maandag 28 maart uitzenden.

NCIS-crossover
Natuurlijk is NCIS dit seizoen het meest bekeken entertainment-programma van de Verenigde Staten. Bovendien is NCIS: Hawaii samen met FBI: International de meest bekeken nieuwe serie van televisie in de VS.

Er zijn nog geen details over de reis van Torres en Knight naar Hawaii. TV Line vroeg de showrunners erover afgelopen herfst en kreeg deze reactie:

"We hebben het nog niet besproken,", aldus NCIS-showrunner Steven D. Binder. "Maar ik heb al langer gewerkt met [NCIS: Hawaii-showrunner] Chris Silber en dat maakt dit soort dingen eerlijk gezegd altijd een stuk makkelijker."

En Silber zei toen: "Ik sta altijd open voor een crossover die CBS toestaat. We willen tegelijk eerst de eerste reeks van Hawaii achter de rug hebben en kunnen het dan over het leuke werk hebben."
Bron: TV line

Lees meer over: NCIS, NCIS Hawaii, Crossover

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos