Netflix heeft weer een gigahit in handen

Netflix heeft weer een gigahit in handen

Cobra Kai scoort uitzonderlijk goed op Netflix blijkt uit de nieuwe cijfers.

Jim Pedd, 06-01-2022 08:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een paar dagen geleden keerde Cobra Kai terug met zijn vierde seizoen. En nu al weet de streamingdienst te melden dat fans de afgelopen drie dagen zo'n beetje non-stop hebben zitten streamen.
Cobra Kai domineert de Netflix Top 10. Hoewel de serie pas drie dagen beschikbaar is, is het vierde seizoen nu al 120 miljoen uur bekeken. Waarmee de show het wint van The Witcher seizoen 2, dat 94,2 miljoen uur bekeken is in zijn derde week. En dan heb je nog de serie Emily in Paris met 91,8 miljoen uur gekeken in zijn tweede week.

Enorm succes
Het nieuwe seizoen van Cobra Kai is dus immens succesvol.De eerste batch afleveringen debuteerde op Netflix op de achtste positie in de top tien, met slechts 13,45 miljoen bekeken uren.

Maar mocht het zo doorgaan als het op dit moment aan het gaan is, dan zal je zien dat Cobra Kai makkelijk door zal dringen tot de top tien best bekeken Netflix-series ooit!

Cobra Kai krijgt al snel een vijfde seizoen van Netflix. Wanneer je dat precies kan zien weten we nog niet, maar de opnames zijn al afgerond waarmee enkel de post-productie nog verzorgd hoeft te worden.

Cobra Kai seizoen 1 tot en met 4 zie je nu op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Cobra Kai, netflix, kijkcijfers

Populair nieuws