'NCIS' onthult ontzettend lief detail over Gibbs

'NCIS' onthult ontzettend lief detail over Gibbs

NCIS nam afscheid van Gibbs, maar diens ziel leeft nog duidelijk.

Jim Pedd, 6 januari 2022 09:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Leroy Jethro Gibbs mag dan wel duizenden kilometers weg zijn, zijn aanwezigheid is nog altijd merkbaar in de midseason première van NCIS.
Een groot deel van de aflevering Pledge of Allegiance waren zowel McGee (gespeeld door Sean Murray) en Palmer (Brian Dietzen) in de war doordat er op mysterieuze wijze 10.000 dollar bijgeschreven was op hun bankrekening. (Torres wist zich vooral te richten op het verspreiden van de welvaart, want JImmy moest voor 30 rondjes aan drankjes betalen).

NCIS-onthulling
Tegen het einde van de aflevering vraagt Director Vance (Rocky Carroll) aan McGee om nog even in zijn kantoor te blijven, nadat de Zaak van de Week opgelost is. Ook riep hij Palmer bij zich.

De twee namen aan in de problemen te zijn gekomen omdat ze hun mysterieuze extra geldelijke beloning wilden houden. Maar Vance legde uit waar het vandaan kwam:

"Ik wilde jullie verwelkomen als de nieuwste leden van het Leroy Jethro Gibbs College Scholarship Fund,” deelde Vance met de twee. Het fonds was eigenlijk door Gibbs opgezet voor zijn dochter Kelly, maar nadat zij op jonge leeftijd overleed, besloot hij de bankrekening bestaande te houden en hem te blijven vullen.

Het geld ging dus naar "een boel families van agenten".
Bron: TVLine

Lees meer over: NCIS, Gibbs, Franchise

Informatie over de serie: NCIS

Populair nieuws