Netflix, Disney+ en Prime Video hebben er een concurrent bij

Netflix en Disney+ hebben er een concurrent bij

HBO Max blijkt de volgende echt grote speler in streamingland te zijn.

Jim Pedd, 6 januari 2022 12:23

2021 was een mooi jaar voor HBO Max en HBO. Het bedrijf achter de streamingdiensten, WarnerMedia, had verwacht 70 miljoen abonnees te hebben tegen het einde van het jaar.
WarnerMedia besloot op een zeker moment in 2021 al het aantal verwachte abonnees omhoog bij te stellen van 67 miljoen naar 70 miljoen. Maar nu is dat nog overtroffen ook en komt men uit op 73 miljoen abonnees. Stukken meer dan verwacht en de bedoeling is om de streamingdienst vele malen groter te maken.

HBO Max abonnees
HBO Max krijgt de komende tijd nog heel wat nieuwe abonnees. De streamingdienst lanceert dit jaar in onder meer Latijns-Amerika en in delen van Europa. Hier in Nederland krijgen we de streamingdienst ook.

HBO Max boekte vooral succes met de day/day premières, waarbij films niet alleen direct in de bioscoop verschenen, maar ook op HBO Max uitkwamen. En dan zijn er nog de vele grote televisieseries die men er lanceerde, waaronder Succession seizoen 3.

Met zijn 73 miljoen abonnees past HBO Max nog niet tussen de grootste streamingdiensten op Aarde. Netflix is nog altijd de allergrootste met meer dan 200 miljoen abonnees. Dan volgt Prime Video en daarna Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: HBO Max, Netflix, Disney Plus, Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws