search
Maakt Dwayne Johnson een serie voor HBO Max
Series / Nieuws

Maakt Dwayne Johnson een serie voor HBO Max

Black Adam krijgt mogelijk een hele rits verschillende spin-offs op HBO Max.

Black Adam co-producent Hiram Garcie bevestigt dat het team achter de film actief werkt aan een hele rits spin-offs. Personages die je ontmoet in de film met Dwayne Johnson zijn dan ook te zien.

Warner Bros. zet groots in op DC Comics-series die op HBO Max te zien moeten zijn. The Suicide Squad was in augustus 2021 in de bioscoop te zien en krijgt over tien dagen de eerste DC/HBO Max-serie: Peacemaker. Dan krijgt The Batman nog een tweetal spin-off series: The Penguin en Gotham City P.D. en horen we ook nog eens dat er een serie aan zit te komen rond Black Adam. Althans, dat is goed mogelijk.

Black Adam-series maken
Tijdens een interview met Collider vertelde Hiram Garcia, die voorzitter is van Seven Bucks Productions en de film Black Adam heeft helpen produceren, het volgende:

"We introduceren een heleboel personages daar. En een boel van hen zijn echt fanfavorieten. Dus we werken aan mogelijke spin-offs die we zouden kunnen maken rond die personages," aldus Garcia.

Wellicht dat Hawkman en Dr. Fate geschikt zouden zijn voor een eigen film of een eigen serie. En Garcia beloofde: "Je gaat aankondigingen horen ten aanzien van een aantal van deze personages en over wie we iets kunnen gaan vertellen als het allemaal werkt."

We weten nog niet wanneer de spin-offs eventueel te zien zouden kunnen zijn.



Aanbevolen artikelen