Eerste recensies 'Peacemaker': Kijken of skippen?

Eerste recensies 'Peacemaker': Kijken of skippen?

Peacemaker van regisseur James Gunn voor op HBO Max is een groot succes.

Jim Pedd, 5 januari 2022 om 06:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste recensies van Peacemaker van HBO Max zijn binnen. De serie komt voort uit het werk van regisseur James Gunn en is een spin-off van The Suicide Squad, een film die hij in augustus 2021 lanceerde.
Deze serie pikt de draad na het einde van The Suicide Squad op en draait om Peacemaker. Hij lijkt vooral een gruwelijke schurk te zijn in The Suicide Squad en in deze serie wordt 'ie een stuk menselijker gemaakt.

De eerste recensies
Op Rotten Tomatoes vinden we nu eindelijk de eerste recensies van Peacemaker. De serie blijkt een succes te zijn en breekt 't genre enigszins, maar kleurt genoeg binnen de lijntjes om leuk te blijven.

The Hollywood Reporter: "Voor alle momenten dat Peacemaker naar 't randje neigt, kleurt 'ie goed binnen de lijntjes die door zijn voorgangers getekend zijn. Dat maakt Peacemaker eerder goed dan een uitdaging."

RollingStone: "Een heerlijke parodie van superheldenseries, die tegelijk een behoorlijk goede superheldenserie is."

Solzy at the Movies: "Het entertainment houdt maar niet op bij Peacemaker."

United Press International: "De Peacemaker-serie voelt vooral als de komedieseries van The Suicide Squad, maar dan zonder de grote actie van een honderd miljoen dollar kostende blockbuster."
Lees meer over: Peacemaker, James Gunn, HBO max, John Cena

Populair nieuws