Dit is dé grootste serie van de afgelopen vijf jaar

Dit is dé grootste serie van de afgelopen 5 jaar

Yellowstone is groter dan The Walking Dead de afgelopen jaren is geweest.

Jim Pedd, 6 januari 2022 13:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De finale van het vierde seizoen van Yellowstone brak kijkcijferrecords voor zowel de serie als de afgelopen paar jaren.
Yellowstone is sinds 2018 te zien op Paramount Network en werd mede bedacht door Sons of Anarchy's John Linson en Hell or High Water-scenarist Taylor Sheridan. Zij schreven elke aflevering van de serie en regisseerden het complete eerste seizoen.

Yellowstone-kijkcijfers
Yellowstone volgt de familie Dutton die de Yellowstone Ranch al eeuwen in handen heeft. Ze strijden om hun land te beschermen tegen ontwikkelaars, en de boel wordt gaandeweg gevaarlijker en loopt helemaal uit de hand.

De serie Yellowstone heeft hoofdrollen voor Kevin Costner, Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Jefferson White en Gil Birmingham.

Het vierde seizoen van Yellowstone ging op 7 november 2021 van start en eindigde op 2 januari. Deadline meldt dat naar de finale 9,3 miljoen mensen keken, een bijzonder hoog aantal want daarmee werd het vorige record van de serie met 81% verbeterd.

Dankzij deze cijfers is Yellowstone ook meteen de best bekeken serie van de afgelopen jaren. Eerder was dat in handen van The Walking Dead seizoen 8.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Yellowstone, Paramount Plus, The Walking Dead

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws