Zit Al Capone in de nieuwe 'Peaky Blinders'?

Zit Al Capone in de nieuwe 'Peaky Blinders'?

Peaky Blinders komt mogelijk ook met de Amerikaanse maffia in het laatste seizoen.

Bram de Groot, 6 januari 2022 16:50

Eerder deze maand kregen we dan eindelijk de eerste beelden te zien uit Peaky Blinders seizoen zes. Dit seizoen zal de serie gaan afronden, met afsluitend nog een aanvullende film. Nu is de gedachte dat in seizoen zes ook Al Capone te zien is.
Het nieuwe seizoen van de misdaadserie start in het midden van de jaren 30 van de vorige eeuw. Op basis van de trailer lijkt Michael Gray (Finn Cole) onderdeel van de Amerikaanse maffia. We zien hem omringd met een aantal duistere gangsters.

Later in de trailer zien we dat Cillian Murphy's Tommy Shelby een pistool voor het gezicht houdt van een nieuwe personage, gespeeld door Stephen Graham. Tommy zegt dan "Je bent een erg krachtige vijand."

Zit Al Capone in Peaky Blinders?
De theorie is dat Graham de gangster Al Capone speelt. En dat zou niet gek zijn. Het lijkt erop dat de mysterieuze Gina van actrice Anya Taylor-Joy er iets mee te maken heeft. Want wat is eigenlijk haar achtergrond?

Graham speelde Al Capone eerder in Boardwalk Empire van HBO. Hij won voor die rol de 'Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series'.

Wanneer het nieuwe seizoen van Peaky Blinders debuteert is nog niet bekend. De eerste vijf seizoenen staan in Nederland op Netflix. Hieronder nogmaals die trailer.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Peaky Blinders, BBC, Netflix, HBO Max, Cillian Murphy

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws