search
'Peaky Blinders' onthult details seizoen 6!
Series / Nieuws

'Peaky Blinders' onthult details seizoen 6!

De eerste trailer laat vooral veel losse, explosieve beelden zien.

Alweer in september 2019 verscheen het vijfde en voorlopig laatste seizoen van Peaky Blinders. De afgelopen periode werd er hard gewerkt aan het zesde en definitief laatste seizoen van de Britse misdaad serie, en gisteren verscheen eindelijk de trailer.

Het vijfde seizoen werd afgerond met een opvallende cliffhanger. Tommy Shelby (Cillian Murphy) weet te ontsnappen aan een aanslag. In de slotscène rent Tommy een leeg veld in, waar Grace (Annabelle Wallis) op hem wacht. Tommy is er slecht aan toe en zet een pistool tegen zijn hoofd en begint te schreeuwen. Einde.

Wat voorspelt de eerste trailer?
Veel! Er komen nieuwe vijanden en de laatste zin "One last deal to be done, then we Peaky Blinders rest" geeft aan dat de bikkelharde misdaadfamilie voor grote uitdagingen staat.

Zoals te verwachten is Tommy nog in leven. De fascistische politicus Oswald Mosley (Sam Claflin) is dus nog niet van hem af. Ook keren Joe Cole's John Shelby en Anya Taylor-Joy's Gina Gray terug die in Amerika zijn. En ja! Tom Hardy's Alfie Solomons is er ook weer bij. Helaas zien we Helen McCrory niet als Polly. De actrice kwam verleden jaar te overlijden.

Echte afronding in (bioscoop)film
Het zesde seizoen, dat nog geen datum heeft, zal de serie niet afronden. Dat gaat een (bioscoop)film doen en er worden ook spin-offs verwachten.

In Nederland vind je de misdaadserie op Netflix. Hieronder nog even de beelden.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen