Eindelijk! Netflix onthult trailer 'Ozark' seizoen 4

De megapopulaire serie keert later deze maand terug op Netflix.

Zilko Tarici, 06-01-2022 19:55

De trailer voor Ozark seizoen 4 is eindelijk gearriveerd. Op 21 januari gaan we zien hoe Jason Bateman en Laura Linney terugkeren voor de eerste zeven afleveringen van het nieuwste seizoen.
De Byrde familie gaat het ook ditmaal weer behoorlijk druk krijgen. Batemans Marty werkt met Linney's Wendy samen om een deal te sluiten tussen een drugsbaas en de FBI. Maar alle drama binnen het gezin wordt ook nog eens een stukje opgevoerd én de kinderen van de Byrde's gaan ook hun steentje bijdragen aan het 'familiebedrijf'.

Het einde is in zicht
Voor fans van de serie zal de aankomst van de nieuwe afleveringen bitterzoet zijn. Het is namelijk tevens het laatste seizoen, dat ook nog eens in twee helften wordt opgedeeld.

Naast de eerder genoemde Bateman en Linney zien we in Ozark ook acteurs als Julia Garner, Sofia Hublitz, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Skylar Gaertner, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, Alfonso Herrera, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker en Veronica Falcón.

Bekijk hieronder de trailer voor Ozark seizoen 4.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Ozark, Jason Bateman, Netflix, Laura Linney, Julia Garner

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix