search
Disney+ serie 'Ironheart' krijgt bijzondere schurk
Series / Nieuws

Disney+ serie 'Ironheart' krijgt bijzondere schurk

Ironheart wordt een familievechtpartij als we dit gerucht mogen geloven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het duurt nog wel even voordat de opnames van Marvel Studios-serie Ironheart van start gaan. Maar de schrijvers lijken al bezig te zijn, want de serie is steeds vaker onderdeel van de nieuwscyclus.

Een nieuw bericht hint erop dat een kind van Obadiah Stane te zien zou kunnen zijn als grote schurk in de serie. Hij werd in 2008 in Iron Man, de aller, allereerste Marvel-toevoeging, gespeeld door Jeff Bridges.

Ironheart-schurk
The Illuminerdi stelt dat nu gezocht wordt naar de rol van het beruchte kind van Obadiah, Ezekiel 'Zeke' Stane. De jonge Stane verscheen voor het eerst in The Order als opponent van Tony Stark. Het personage werd bedacht door Barry Kitson en Matt Fraction.

Zeke is in de comics een ideologische terrorist die geen loyaliteit aan een wet, of ideaal heeft. Hij wil in de comics Tony Stark niet eens verslaan, maar heeft het vooral voorzien op de technologie van Stark, die closed source te werk gaat.

De hoofdrol in Ironheart wordt gespeeld door Dominique Thorne, die haar debuut in de Marvel-franchise maakt in de film Black Panther: Wakanda Forever.

Ironheart heeft nog geen startdatum.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen