search
Ironheart van Disney+ debuteert veel eerder dan gedacht
Series / Nieuws

Ironheart van Disney+ debuteert veel eerder dan gedacht

Ironheart gaat haar debuut maken in de film Black Panther: Wakanda Forever.

De opnames van Black Panther: Wakanda Forever gaan bijna beginnen, een nieuwe film van Marvel Studios. En nu blijkt dat die film een personage, Riri Williams / Ironheart (Dominique Thorne), al aan ons gaat voorstellen.

Dat is bijzonder nieuws, want eerder leek het erop dat het personage pas haar debuut zou maken in de serie Ironheart. Nu blijkt dus dat ze al eerder te zien is in een film, alvorens ze een crossover naar een soloserie op Disney+ maakt.

De aankomst
Een rits foto's die van achter de schermen te zien waren op Telegram, lieten zien dat de voorbereidingen voor een verschijning van Riri al in volle gang zijn.

De opnames van Wakanda Forever vinden namelijk plaats bij een set waar we ook elementen van Ironheart in herkennen. Er werden voertuigen verplaatst naar Worchester, Massachusetts met als label 'Cambridge'. Daarmee verwijst men naar de locatie van het Massachusetts Institute of Technology, de school waar Riri naartoe gaat als ze het Ironheart-pak bouwt.

Vervolgens werd het nieuws bevestigd door Marvel-baas Kevin Feige. "Ze begint nu al met opnames, deze week geloof ik, voor haar Ironheart-serie". Het meisje is straks de opvolger van Tony Stark als Iron Man.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen