Deze klassieke komedieserie doet het beter dan 'Friends'

Klassieke komedieserie scoort beter dan 'Friends'

Friends heeft het nakijken bij een kleine alien uit de serie ALF.

Jim Pedd, 7 januari 2022 11:44

Iedereen weet dat er weinig series zo populair zijn als Friends op streaming. De legendarische sitcom mag dan wel twintig jaar geleden tot een einde gekomen zijn; fans hebben 'm nooit echt los gelaten en de serie staat constant bovenaan de hitlijsten.

HBO Max betaalde zelfs een bizarre 500 miljoen dollar voor de streamingrechten op de serie. Maar nu is een cultkomedie uit de jaren tachtig populairder dan de serie Friends.

Friends is niet de populairste
FlixPatrol meldt in zijn nieuwe statistieken dat Friends wereldwijd de zesde meest populaire televisieserie op HBO Max is. De serie ALF, jawel - die over een grappen en grollen makende alien die gaat wonen bij een gewone Amerikaanse familie - trekt meer kijkers dan Ross, Rachel en de bende.

De serie ALF was tussen 1986 en 1990 te zien en kreeg in totaal 102 afleveringen. ALF staat voor Alien Life Form en volgt de avonturen van de buitenaardse levensvorm en de Tanner-familie. Zij nemen hem in huis als hij in hun garage crasht en proberen zijn bestaan geheim te houden voor de Amerikaanse regering en hun nieuwsgierige buren.

En nu is ALF dus populairder dan de hitserie Friends, die jarenlang op Netflix de meest populaire bleek.

Daarmee rijst natuurlijk ook de vraag: komt er in de toekomst een revival?
Bron: FlixPatrol

Lees meer over: Friends, ALF, HBO, HBO Max

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws