search

Ons nieuws van vrijdag 7 januari 2022

Eerste trailer 'The Boys' seizoen 3 onthult start en wraaklustige Homelander!
Series / Trailer

Eerste trailer 'The Boys' seizoen 3 onthult start en wraaklustige Homelander!

Seizoen drie van The Boys verschijnt over een aantal maanden op Prime Video.

Er zullen heel wat fans van The Boys uitkijken naar het volgende seizoen. Het eerste seizoen was al bijzonder vermakelijk, maar seizoen twee deed er nog een schepje bovenop. Nu krijgen we via Prime Video de startdatum door, inclusief de eerste teaser.

Het tweede seizoen lijkt voor menigeen alweer een flinke tijd terug. En dat is ook zo. Waar er tussen heel wat seizoenen van andere series circa een jaar zit, verscheen het laatste seizoen van The Boys alweer in september 2020.

Het derde seizoen bestaat uit acht afleveringen en de start is nu aangekondigd voor 3 juni 2022, bijna twee jaar later. Er verschijnen op de eerste dag gelijk drie afleveringen. De seizoensfinale op 8 juli.

Eerste blik op seizoen 3!
In seizoen 3 spelen Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit en Jensen Ackles de hoofdrollen. Hieronder de First Look!



The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken.

The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought - het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste aflevering van 'Boba Fett' wordt super speciaal
Series / Nieuws

Laatste aflevering van 'Boba Fett' wordt super speciaal

Acteur Temuera Morrison geeft aan dat ons iets groots staat te wachten.

Afgelopen maand startte alweer voor de derde keer een Star Wars-serie op Disney+. Dit keer is het de spin-off The Book of Boba Fett die voortborduurt op de allerlaatste slotscène van het tweede seizoen van The Mandalorian.

De impact van de zevende en laatste aflevering lijkt net zo groot te worden als het slotstuk van de allereerste aflevering van The Mandalorian en de slotaflevering van seizoen twee. Dit heeft hoofdrolspeler Temuera Morrison ons beloofd.

"'Ja, vol verrassingen. De serie The Book of Boba Fett is een verrassingsserie," grapte Morrison tegenover The Hollywood Reporter. "Ja, er komen een aantal goede dingen aan. Ooh, wacht tot aflevering zeven, wauw!"

Wat wordt de verrassing?
Er zijn uiteraard vele mogelijkheden. De serie speelt zich af ongeveer vijf jaar na Return of the Jedi af. Darth Vader is dood en de Empire is gevallen. Personages als Luke Skywalker, Han Solo en prinses Leia zijn nog in leven.

Eerder waren er al geruchten dat Han Solo zal terugkeren en dat Harrison Ford de rol invult, met digitale verjonging. Maar dit is slechts een gerucht.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Battlestar Galactica'-franchise barst uit z'n voegen
Series / Nieuws

'Battlestar Galactica'-franchise barst uit z'n voegen

De Battlestar Galactica-franchise wordt groots opgebouwd met een gedeeld universum.

Sinds in 2012 Blood & Chrome verscheen, is de Battlestar Galactica-franchise stil geweest. Maar er staan grote dingen te gebeuren.

Niet alleen wordt er bij Peacock gewerkt aan een nieuwe televisieserie, ook komt er een nieuwe film van de hand van regisseur Simon Kinberg. Maar de afgelopen twee jaar hebben we opmerkelijk weinig updates gekregen over wat er aan zit te komen.

Battlestar Galactica-universum
Nu horen we voor het eerst dat er een gedeeld universum moet komen. "We zoeken nog naar een regisseur en willen dit jaar de film voorbereiden," begon Kinberg een interview met Collider. "Het is een gigantische film en de voorbereidingen zijn lang. Ik denk dat als we een regisseur hebben, het dan nog zes tot negen maanden duurt om dit goed af te ronden. Dus eind dit jaar nemen we dan op z'n vroegst op."

Vervolgens werd het echt interessant, want Kinberg onthulde samen te werken met Sam Esmail, de showrunner van de Peacock-serie.

"Wat Sam en de serie betreft, kan ik niet al te veel vertellen, behalve dat er een synergie tussen de twee ondernemingen is en we continu in gesprek zijn. We zijn heel close geworden en hebben het leuk samen. Dit wordt, bij gebrek aan een betere zin en helaas wordt die te vaak gebruikt, een gedeeld universum."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze nieuwe Netflix-serie ziet er peperduur uit
Series / Nieuws

Deze nieuwe Netflix-serie ziet er peperduur uit

One Piece heeft zelfs complete schepen op z'n set als we deze foto's zien.

Setfoto's van One Piece onthullen een eerste blik op de piratenschepen van de live-action Netflix-serie.

De originele anime is gebaseerd op de mangareeks van Eiichiro Oda met dezelfde naam en volgt de avonturen van het jongetje Monkey D. Luffy. De jonge knul krijgt de eigenschappen van rubber nadat hij per ongeluk een Devil Fruit eet. Luffy zeilt met zijn crew weg met zijn nieuwe krachten en noemt zijn crew de Straw Hat Pirates, om de Grand Line te verkennen op zoek naar een schat die het mogelijk maakt om de volgende koning van de piraten te worden.

One Piece-foto's
De live-action One Piece-verfilming van Netflix werd in 2017 aangekondigd. Maar de ontwikkeling duurde enorm lang en was nu pas zo'n beetje rond.

In november 2021 bleek dat Iñaki Godoy de rol van protagonist Luffy speelt. Hij wordt vergezeld door Emily Rudd als de navigator van de Straw Hat Pirates, Nami. Taz Skylar speelt de rol van de chef van de Straw Hat Pirates, Sanji.

En dan is er nog Mackenyu die zwaardvechter Roronoa Zoro speelt en Jacob Gibson die in de huid van scherpschutter Usopp kruipt.

De setfoto's laten zien dat er voor de opnames grote piratenschepen gebouwd worden. Er verschenen op Twitter vier setfoto's die meerdere grote schepen onder constructie onthulden:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Outlander'-actrice denkt niet dat de serie nog lang doorgaat
Series / Nieuws

Deze 'Outlander'-actrice denkt niet dat de serie nog lang doorgaat

Outlander zou kunnen stoppen met z'n zevende seizoen denkt de hoofdrolspeelster.

Outlander-actrice Caitrí­ona Balfe zegt dat, hoewel ze niet precies weet wat de producenten denken, de langlopende serie na zeven seizoenen tot een einde zou kunnen komen.

De serie Outlander is gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon. Hij ging in 2014 van start op Starz. Balfe is te zien als Claire Randall, een zuster uit de Tweede Wereldoorlog die terug in de tijd gestuurd wordt en terecht komt in het jaar 1743 in Schotland, waar ze verliefd wordt op de knappe Jamie Fraser.

Outlander-seizoenen
Outlander krijgt in elk geval nog twee seizoenen. Het zesde seizoen is al af en zal op 6 maart van start gaan met uitzenden. Seizoen 7, dat 16 boeken krijgt, begint later dit jaar nog met de productie. Maar of het daarna verder gaat?

Seizoen 7 zal zich afspelen tijdens de Revolutionary War en volgt de grote chaos die de volgde in Amerika en de invloed hiervan op het koppel en hun gezin.

Tegenover Vanity Fair vertelde de actrice dat ze niet weet wat de toekomst zal brengen:

"We zullen bijna tien jaar bezig zijn tegen het einde daarvan. Dat voelt als een mooi tijdsframe. Maar eerlijk gezegd weten we het niet. Dat soort beslissingen liggen ver boven mijn salarisniveau."

Outlander zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oef! Ondanks succesvolle Arrowverse was The CW nooit winstgevend!?
Series / Nieuws

Oef! Ondanks succesvolle Arrowverse was The CW nooit winstgevend!?

The CW wordt verkocht en dat heeft te maken met het gebrek aan winstgevendheid.

The CW was niet winstgevend, ondanks de vele succesvolle en langlopende series die de televisiezender maakte.

De zender werd in 2006 opgericht toen zowel The WB als UPN samengevoegd werden. The WB had prominente series als Seventh Heaven en Buffy the Vampire Slayer en UPN series als Star Trek: Voyager en Veronica Mars. Na de fusie bleef The CW toegewijd aan op jongeren geënte producties.

Heel wat successen
Hoewel The CW wat flops maakte (denk aan Frequency), scoorde men heel wat overwinningen waaronder Supernatural (dat 15 seizoenen gemaakt werd en begon toen het netwerk nog The WB heette), de moderne versie van Riverdale (met 6 seizoenen) en The CW is het thuis van het Arrowverse.

Dat is een onderling verbonden universum van series gebaseerd op DC Comics materiaal. Maar volgens The Hollywood Reporter maakte de zender nooit winst.

The CW is nu ook minder winstgevend doordat de series niet langer verkocht worden aan Netflix, maar toebedeeld zijn aan minder populaire online plekken zoals HBO Max en Paramount+. Die partners willen de wereldwijde distributierechten in handen hebben, terwijl dat de voornaamste inkomstenbron was van The CW.

Overigens is het belangrijk om op te merken dat filmstudio's nogal moeilijk werken als het op financiën aankomt. Zo zou Bohemian Rhapsody geen winst hebben gemaakt, al bedroeg de box office 911 miljoen dollar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer: Is 'All of Us Are Dead' de nieuwe Netflix-topserie?
Series / Trailer

Trailer: Is 'All of Us Are Dead' de nieuwe Netflix-topserie?

Waanzinnige beelden uit de nieuwe zombieserie All of Us Are Dead.

Als je dol bent op zombieseries zoals The Walking Dead en Kingdom dan zit je binnenkort weer goed bij Netflix. De streamingdienst komt namelijk met de Zuid-Koreaanse serie All of Us Are Dead en daarin gaat het er hard aan toe.

De Zuid-Koreaanse titel is Jigeum Uri Hakgyoneun en de serie is gebaseerd op de digitale comic Now at Our School van Joo Dong-geun. Er zijn rollen voor onder meer Yoon Chan-young, Park Ji-hoo, Cho Yi-hyun, Park Solomon en Yoo In-soo.

In All of Us Are Dead wordt een middelbare school het terrein voor een uitbraak van een zombievirus. Gevangen studenten moeten zich een weg naar buiten vechten of veranderen in een van de besmette monsters.

Nieuwe trailer All of Us Are Dead
Op Netflix wordt nog een korte beschrijving meegegeven voor de stevige zombierserie.

School is gesloten vanwege de Apocalyps.
studenten zitten vast op Hyosan High.

"Niemand kan ons redden behalve wijzelf."

Wil je doden?
Of laat je jezelf vermoorden.


Op 28 januari verschijnt All of Us Are Dead op Netflix. Ze alvast een herinnering aan zodat je deze serie niet mist tussen de vele andere releases deze maand.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fallout'-serie krijgt officieel groen licht van Amazon!
Series / Nieuws

'Fallout'-serie krijgt officieel groen licht van Amazon!

De makers van Westworld gaan dit jaar aan de slag met de ambitieuze gameverfilming.

Amazon Studios kondigde in 2020 al aan dat ze werkten aan een serie gebaseerd op Bethesda's Fallout-games, maar een officieel groen licht bleef uit. Volgens Deadline komt de serie er nu écht, en zullen de opnames later dit jaar beginnen met Jonathan Nolan (Westworld) als regisseur van de pilot-aflevering.

Jonathan Nolan en Lisa Joy begonnen ruim twee jaar geleden met de ontwikkeling van de Fallout-serie. De games worden beschouwd als een van de sterkste game-franchises ooit en zijn rijp voor verfilming.

Post-apocalyptisch rollenspel
Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) en Graham Wagner (Silicon Valley) zijn daarnaast aangetrokken als showrunners van de serie. Jonathan Nolan heeft meestal meer een rol als producent, maar regisseerde eerder wel afleveringen van de series Person of Interest en Westworld.

Fallout is een post-apocalyptische role-playing videogame-reeks, die duidelijk beïnvloed is door de jaren '50. Een groot deel van de franchise speelt zich honderden jaren na een grote oorlog die onze planeet heeft vernietigd af. De Amerikaanse overheid bouwde een aantal atoombunkers (of Vaults), maar die hadden lang niet genoeg plaats voor iedereen. Zij die buiten de bunkers overleefden zijn nu vaak gruwelijk gemuteerd. Ondanks de duistere toon van de games, is er ook genoeg humor te vinden in het post-apocalyptische landschap.

Het is nog onduidelijk wanneer we Fallout precies op Amazon Prime Video kunnen verwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topserie nieuw op Netflix: het was een druk weekje
Series / Streaming-diensten

Topserie nieuw op Netflix: het was een druk weekje

Netflix lanceerde deze week onder meer twee seizoenen van Manifest.

Elke vrijdag kijken we naar het nieuwe streaming-aanbod op Netflix. Deze week werden maandag nog maar drie series aangekondigd, en uiteindelijk werden dat er veel meer. Zo begon Netflix met Manifest, een serie die het van de 'dood' redden.

Manifest (2 seizoenen): Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

Power Rangers: Dino Fury (1 seizoen): Een nieuw team van Power Rangers moet met de prehistorische kracht van de dinosaurussen het hoofd bieden aan een leger van buitenaardse wezens dat de aarde aanvalt.

Inspector Koo (8 afleveringen): Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

Blue Period (12 afleveringen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als hij op een inspirerend schilderij stuit, duikt hij in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

The Hook Up Plan (3 seizoenen): Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed.

RuPaul's Drag Race: All Stars (3 seizoenen): Queens uit eerdere seizoenen − van populaire dames tot vurige schurken − strijden om een prijs van 100.000 dollar en een felbegeerde plaats in de Drag Race-eregalerij.

Undercover (S03E07): Opgestookt door Timur neemt Serkan een besluit over de deal, en over Leyla. Er komt een knallend einde aan Bobs ongemakkelijke regeling met Ferry.

Action Pack (1 seizoen): De heldhaftige kinderen van de Action Academy nemen het met hun hart, hun slimheid en hun superkrachten op tegen de slechteriken, en halen bij hen het beste naar boven.

The Future Diary (6 afleveringen): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

Rebelde: Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Lodge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

The Club (Part 2): In het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

Hype House: Een opvallende blik op de levens van de tien grootste social media sterren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze klassieke komedieserie doet het beter dan 'Friends'
Series / Nieuws

Deze klassieke komedieserie doet het beter dan 'Friends'

Friends heeft het nakijken bij een kleine alien uit de serie ALF.

Iedereen weet dat er weinig series zo populair zijn als Friends op streaming. De legendarische sitcom mag dan wel twintig jaar geleden tot een einde gekomen zijn; fans hebben 'm nooit echt los gelaten en de serie staat constant bovenaan de hitlijsten.

HBO Max betaalde zelfs een bizarre 500 miljoen dollar voor de streamingrechten op de serie. Maar nu is een cultkomedie uit de jaren tachtig populairder dan de serie Friends.

Friends is niet de populairste
FlixPatrol meldt in zijn nieuwe statistieken dat Friends wereldwijd de zesde meest populaire televisieserie op HBO Max is. De serie ALF, jawel - die over een grappen en grollen makende alien die gaat wonen bij een gewone Amerikaanse familie - trekt meer kijkers dan Ross, Rachel en de bende.

De serie ALF was tussen 1986 en 1990 te zien en kreeg in totaal 102 afleveringen. ALF staat voor Alien Life Form en volgt de avonturen van de buitenaardse levensvorm en de Tanner-familie. Zij nemen hem in huis als hij in hun garage crasht en proberen zijn bestaan geheim te houden voor de Amerikaanse regering en hun nieuwsgierige buren.

En nu is ALF dus populairder dan de hitserie Friends, die jarenlang op Netflix de meest populaire bleek.

Daarmee rijst natuurlijk ook de vraag: komt er in de toekomst een revival?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ serie 'Ironheart' krijgt bijzondere schurk
Series / Nieuws

Disney+ serie 'Ironheart' krijgt bijzondere schurk

Ironheart wordt een familievechtpartij als we dit gerucht mogen geloven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het duurt nog wel even voordat de opnames van Marvel Studios-serie Ironheart van start gaan. Maar de schrijvers lijken al bezig te zijn, want de serie is steeds vaker onderdeel van de nieuwscyclus.

Een nieuw bericht hint erop dat een kind van Obadiah Stane te zien zou kunnen zijn als grote schurk in de serie. Hij werd in 2008 in Iron Man, de aller, allereerste Marvel-toevoeging, gespeeld door Jeff Bridges.

Ironheart-schurk
The Illuminerdi stelt dat nu gezocht wordt naar de rol van het beruchte kind van Obadiah, Ezekiel 'Zeke' Stane. De jonge Stane verscheen voor het eerst in The Order als opponent van Tony Stark. Het personage werd bedacht door Barry Kitson en Matt Fraction.

Zeke is in de comics een ideologische terrorist die geen loyaliteit aan een wet, of ideaal heeft. Hij wil in de comics Tony Stark niet eens verslaan, maar heeft het vooral voorzien op de technologie van Stark, die closed source te werk gaat.

De hoofdrol in Ironheart wordt gespeeld door Dominique Thorne, die haar debuut in de Marvel-franchise maakt in de film Black Panther: Wakanda Forever.

Ironheart heeft nog geen startdatum.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Yellowstone'-serie '1883' overtreft geniale cameo
Series / Nieuws

'Yellowstone'-serie '1883' overtreft geniale cameo

1883 weet het echt bijzonder goed te doen op dit moment met z'n eerste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er lijkt geen tekort te zijn aan gaststerren in Paramount's recordbrekende westernserie 1883. Nu is er weer een nieuwe onthuld.

De Yellowstone-prequel op Paramount+ heeft al een topcast, die onder meer Sam Elliott, Tim McGraw en Faith Hill omvat. De tweede aflevering had ook een grote rol voor Billy Bob Thornton als een advocaat, en een verrassende cameo van acteericoon Tom Hanks. Geloof het of niet: er zitten nog meer grote cameo's aan te komen!

Meer 1883-cameo's
Variety meldt dat Rita Wilson een rol krijgt in 1883.

Zij speelt een winkelier in Doan's Crossing en heeft een gesprek met Hill's Margaret Dutton terwijl die van een welverdiend drankje geniet. De rol is extra interessant als je je bedenkt dat Wilson en Hanks getrouwd zijn.

De twee kwamen dus samen naar de set om een nieuwe scène voor 1883 op te nemen.

De serie 1883 is een interessante en niet de enige in de Yellowstone-franchise die druk in de maak is. De show Yellowstone bouwde namelijk ook al op naar de spin-off die 6666 gaat heten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV+ komt met een opwindende nieuwe serie
Series / Nieuws

Apple TV+ komt met een opwindende nieuwe serie

John Wilkes Booth krijgt straks een eigen serie op Apple TV+: Manhunt.

Apple TV+ heeft een nieuwe serie besteld: Manhunt. De miniserie draait om de jacht op Abraham Lincoln's moordenaar John Wilkis Booth.

De serie is gebaseerd op het enorm goed ontvangen en best-selling boek van James Swanson met dezelfde naam. Manhunt is een true crime serie die draait om de nasleep van de moord op Lincoln in het Ford's Theater. Tobias Menzies speelt een van de hoofdrollen in de serie.

Manhunt-serie
De show Manhunt wordt omschreven als "deels historische fictie, deels samenzweringsthriller" en is op Apple TV+ te zien als co-productie van Apple Studios en Lionsgate.

De miniserie wordt gemaakt door showrunner, schrijver en uitvoerend producent Monica Beletsky. Haar schrijfwerk omvatte onder meer Fargo, The Leftovers, Friday Night Lights en Parenthood. Verder worden afleveringen geregisseerd door Carl Franklin.

Menzies speelt straks de rol van Edwin Stanton, de minister van oorlog van Lincoln, die uiteindelijk de jacht op Booth opende. Menzies ken je vooral als Brutus in de serie Rome, maar ook als Edmure Tully in Game of Thrones, Prince Philip in The Crown en als Frank en Jonathan 'Black Jack' Randall in Outlander.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 2 saboteert eigen plottwist
Series / Featured

'The Witcher' seizoen 2 saboteert eigen plottwist

Het tweede seizoen van The Witcher gaat op een paar vlakken de mist in.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel The Witcher seizoen 2 het behoorlijk goed doet, weet de serie een van de plottwists rond het geliefde personage Eskel te verpesten.

Een van de geliefde personages die je ziet in het nieuwe seizoen is Eskel. Hij is een Witcher die zich nog best onbehoorlijk gedraagt richting Ciri. Maar voordat hij een band weet te bouwen met de prinses, blijkt hij besmet te zijn door een leshy en doodt Geralt hem uiteindelijk.

The Witcher-verhaal
Flashbacks in de afleveringen van The Witcher laten zien hoe goed de relatie tussen Geralt en Eskel wel niet was. Maar iedereen die fan is van de boeken en de games zal behoorlijk teleurgesteld zijn over de manier waarop Eskel neergezet wordt in de serie.

In de games zie je een verhaal waardoor Eskel's nijd jegens Ciri goed opgebouwd wordt. Hij bleek zelf een Law of Surprise-kind gekregen te hebben dat ook een prinses was. Maar dat liep behoorlijk anders af van rond Ciri.

De meerderheid van het verhaal van Eskel wordt dus geskipt in het tweede reeks van The Witcher, waardoor er maar weinig reden is voor Eskel om zo te werk te gaan.

In de franchise leer je dat Eskel en Geralt als broers waren. Voor Eskel kreeg hij het 'child of surprise' genaamd prinses Deidre, nadat hij haar vader gered had. Net als Geralt wijst Eskel zijn verantwoordelijkheid af voor Deidre, tot zij zich meldt bij Kaer Morhen. Daarna voltrekt zich een groot drama.

The Witcher seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe zit het eigenlijk met 'Invincible' seizoen 2?
Series / Nieuws

Hoe zit het eigenlijk met 'Invincible' seizoen 2?

Acteur Steven Yeun geeft een update over het vervolgseizoen van de populaire animatieserie.

Toen in april 2021 het eerste seizoen van Invincible eindigde, kondigde Amazon Prime Video direct aan dat de animatieserie een tweede én derde seizoen krijgt. Maar hoe staat het er nu mee?

Steven Yeun, die de stem van de titulaire held verzorgt, heeft nu een update gegeven over de afleveringen die we hopelijk later dit jaar kunnen verwachten.

Langzaam maar zeker
Tijdens een interview met Collider over zijn loopbaan als acteur, werd Yeun gevraagd naar een update over het tweede seizoen van Invincible. De acteur zei er het volgende over:

"We zijn nog niet begonnen met de stemopnames. Maar ik weet wel dat dat snel gaat veranderen. Ik heb hier en daar gesproken met Robert Kirkman. Hij is er razend enthousiast over. Hij denkt dat seizoen 2 nog beter dan seizoen 1 gaat worden, en daar twijfel ik geen moment aan. Als je bekijkt hoeveel materiaal er nog valt te halen uit de oorspronkelijke stripreeks, dan weet je gewoon dat het compleet gestoord gaat worden."

Yeun voegde er vervolgens aan toe dat hij nooit had durven dromen dat het eerste seizoen zo'n daverend succes zou worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het Arrowverse staat te koop
Series / Nieuws

Het Arrowverse staat te koop

WarnerMedia wil van The CW af want de zender doet het niet goed genoeg.

Na zestien jaar lijkt het erop dat WarnerMedia en ViacomCBS van plan zijn om The CW te verkopen.

De zender werd in 2006 opgericht als combinatie van The WB en UPN en is het thuis van heel wat populaire series, waaronder met name een hele reeks DC-series. Denk maar aan The Flash en Superman & lois, maar ook andere populaire series zoals The Vampire Diaries en Riverdale.

The CW verkopen
The CW trok nooit de hoge kijkcijfers die andere televisiezenders trokken in de Verenigde Staten. Maar de fans bleven behoorlijk loyaal.

De televisiezender The CW deed al jaren zijn best om te groeien. In 2021 breidde The CW uit naar de mogelijkheid om zeven dagen per week uit te zenden. Bovendien onderzoekt The CW de mogelijkheid om samen te werken met HBO Max om nieuwe series te ontwikkelen.

The Hollywood Reporter schrijft nu dat WarnerMedia en ViacomCBS de mogelijkheid onderzoeken om The CW te verkopen. Een mogelijke koper is Nexstar, een mediagigant die 199 lokale televisiestations in handen heeft.

Tegelijk willen de twee bedrijven wel de streamingrechten in handen houden. Mocht het doorgaan, is het heel erg de vraag waar het straks heen zal gaan met de series.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Agents of SHIELD'-actrice is blij met de fancampagne voor een revival
Series / Nieuws

'Agents of SHIELD'-actrice is blij met de fancampagne voor een revival

Fans van de serie Agents of SHIELD hopen een revival te bewerkstelligen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ming-Na Wen speelde in Agents of SHIELD de rol van SHIELD-agent Melinda May, a.k.a. The Cavalry. De actrice reageert nu op de nieuwe campagne van fans om de serie te redden.

De hashtag #SaveAgentsOfSHIELD bleek ineens trending te zijn toen fans opriepen tot een herlancering van Agents of SHIELD op Disney+. Zij hopen heel erg op een nieuw en achtste seizoen in het verhaal.

Agents of SHIELD-revival
De serie Agents of SHIELD werd in 2013 gelanceerd na de gebeurtenissen van The Avengers in 2012. De serie draaide om Agent Coulson, die weer tot leven kwam nadat hij dood leek te gaan in The Avengers. Hij voerde de spionageorganisatie aan om meerdere bedreigingen in het MCU aan te pakken.

De serie Agents of SHIELD kreeg zeven seizoenen op televisiezender ABC en werd toen door tegenvallende kijkcijfers bekritiseerd. Bovendien was het te ingewikkeld voor de makers om continu de MCU-realiteit te volgen.

Wat Ming-Na Wen betreft is een terugkeer wel een goed idee: "Ik hou van de kleine fanbase die steeds groter wordt. Voor mijn gevoel kijken steeds meer mensen de serie en realiseren ze zich hoe leuk die wel niet was."

Agents of SHIELD zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote controverse rond nieuwe Disney-serie
Series / Nieuws

Grote controverse rond nieuwe Disney-serie

Snowdrop van Disney blijkt enorm controversieel in Zuid-Korea en dat na een gewonnen rechtszaak.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Snowdrop blijkt een behoorlijk controversiële serie te zijn van Walt Disney. De Zuid-Koreaanse serie weet behoorlijk veel kritiek te trekken.

Snowdrop is het acteerdebuut van Jisoo, onderdeel van de K-pop meidengroep Blackpink. Op papier lijkt de serie dan ook een makkelijke winnaar voor Disney, maar sinds de release halverwege december wordt deze enorm bekritiseerd.

Kritiek op Snowdrop
Het verhaal van Snowdrop speelt zich af in 1987, een cruciaal moment in de geschiedenis van Zuid-Korea.

Het land verschoof toen van dictatuur naar democratie nadat er een grote opstand onder studenten was voor eerlijke en vrije verkiezingen. Bescherming tegen Noord-Koreaanse interventie werd echter lange tijd misbruikt door het militaire regime van Zuid-Korea als reden voor zijn onderdrukking.

De serie focust zich op romance tussen een Zuid-Koreaanse student (gespeeld door Jisoo) en de Noord-Koreaanse spion (Jung Hae-in), en daarmee dus niet echt op de politieke intriges van die tijd.

Veel kijkers in Zuid-Korea zijn vooral boos over de vele punten in Snowdrop die niet kloppen. Er zijn 30 petities gestart om de serie te stoppen en van televisie te halen, die al 325.000 handtekeningen trokken. Dat valt dus zwaar tegen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sopranos'-ster tekent voor nieuwe HBO-serie
Series / Nieuws

'The Sopranos'-ster tekent voor nieuwe HBO-serie

The White Lotus vindt een belangrijk castlid voor z'n tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The White Lotus werd op HBO in 2021 een van de grootste verrassingen van televisie. De show keert terug met een tweede seizoen, maar krijgt een nieuwe cast.

De show werd oorspronkelijk gepland als miniserie op HBO. En dus krijgt The White Lotus nu de anthologie-behandeling van HBO. Het nieuwe seizoen laat Hawaii dus links liggen en focust zich op een ander hotel in de White Lotus-keten. We zien ook een nieuwe groep gasten verschijnen.

The White Lotus-cast
Maanden nadat The White Lotus groen licht kreeg voor een tweede seizoen, begint de cast daarvan eindelijk een beetje samen te komen.

Vandaag krijgen we te horen dat een van de hoofdrolspelers van HBO's iconische serie The Sopranos de hoofdrol speelt.

Deadline meldt dat Michael Imperioli te zien is in The White Lotus als een van de series regulars. Hij staat vooral bekend als Christopher in The Sopranos en neemt de rol van Dominic Di Grasso op zich.

Plotdetails over het nieuwe seizoen van The White Lotus zijn nog niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.