Deze 'Outlander'-actrice denkt niet dat de serie nog lang doorgaat

Outlander-actrice denkt dat de serie bijna stopt

Outlander zou kunnen stoppen met z'n zevende seizoen denkt de hoofdrolspeelster.

Jim Pedd, 7 januari 2022 14:53

Outlander-actrice CaitrĂ­ona Balfe zegt dat, hoewel ze niet precies weet wat de producenten denken, de langlopende serie na zeven seizoenen tot een einde zou kunnen komen.
De serie Outlander is gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon. Hij ging in 2014 van start op Starz. Balfe is te zien als Claire Randall, een zuster uit de Tweede Wereldoorlog die terug in de tijd gestuurd wordt en terecht komt in het jaar 1743 in Schotland, waar ze verliefd wordt op de knappe Jamie Fraser.

Outlander-seizoenen
Outlander krijgt in elk geval nog twee seizoenen. Het zesde seizoen is al af en zal op 6 maart van start gaan met uitzenden. Seizoen 7, dat 16 boeken krijgt, begint later dit jaar nog met de productie. Maar of het daarna verder gaat?

Seizoen 7 zal zich afspelen tijdens de Revolutionary War en volgt de grote chaos die de volgde in Amerika en de invloed hiervan op het koppel en hun gezin.

Tegenover Vanity Fair vertelde de actrice dat ze niet weet wat de toekomst zal brengen:

"We zullen bijna tien jaar bezig zijn tegen het einde daarvan. Dat voelt als een mooi tijdsframe. Maar eerlijk gezegd weten we het niet. Dat soort beslissingen liggen ver boven mijn salarisniveau."

Outlander zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Outlander, Starz, Catriona Balfe, Sam Heughan, Ronald D Moore

Informatie over de serie: Outlander

Populair nieuws