Deze nieuwe Netflix-serie ziet er peperduur uit

Deze nieuwe Netflix-serie ziet er peperduur uit

One Piece heeft zelfs complete schepen op z'n set als we deze foto's zien.

Jim Pedd, 7 januari 2022 om 15:31

Setfoto's van One Piece onthullen een eerste blik op de piratenschepen van de live-action Netflix-serie.
De originele anime is gebaseerd op de mangareeks van Eiichiro Oda met dezelfde naam en volgt de avonturen van het jongetje Monkey D. Luffy. De jonge knul krijgt de eigenschappen van rubber nadat hij per ongeluk een Devil Fruit eet. Luffy zeilt met zijn crew weg met zijn nieuwe krachten en noemt zijn crew de Straw Hat Pirates, om de Grand Line te verkennen op zoek naar een schat die het mogelijk maakt om de volgende koning van de piraten te worden.

One Piece-foto's
De live-action One Piece-verfilming van Netflix werd in 2017 aangekondigd. Maar de ontwikkeling duurde enorm lang en was nu pas zo'n beetje rond.

In november 2021 bleek dat Iñaki Godoy de rol van protagonist Luffy speelt. Hij wordt vergezeld door Emily Rudd als de navigator van de Straw Hat Pirates, Nami. Taz Skylar speelt de rol van de chef van de Straw Hat Pirates, Sanji.

En dan is er nog Mackenyu die zwaardvechter Roronoa Zoro speelt en Jacob Gibson die in de huid van scherpschutter Usopp kruipt.

De setfoto's laten zien dat er voor de opnames grote piratenschepen gebouwd worden. Er verschenen op Twitter vier setfoto's die meerdere grote schepen onder constructie onthulden:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: One Piece, Netflix, Emily Rudd

Populair nieuws