Horrorlegende Stephen King raadt je deze serie aan

Horrorlegende Stephen King raadt je deze serie aan

Stephen King is helemaal fan van de serie Yellowjackets van televisiezender Showtime.

Jim Pedd, 9 januari 2022 09:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Stephen King, de legendarische horrorschrijver die werken als IT, Carrie en The Dark Tower schreef, is fan van een nieuwe serie.
Op Twitter had King deze week alle lof voor Showtime-serie Yellowjackets. Hij noemde het een "verdomd goed overlevingsverhaal, een briljant mysterie en een serie met heel wat gruwelijke momenten."

Yellowjackets-recensie
De boekenschrijver meldde ook dat Yellowjackets wat hem betreft dat heeft wat heel wat moderne series juist niet meer hebben: "scherp neergezette personages en een goed gevoel voor humor."

King is geen vreemde als het aankomt op berichten op sociale media over geweldige series, films en boeken. Zo prees hij het boek Five Decembers, was hij fan van de recent gecancelde serie Y: The Last Man van FX en trok hij vergelijkingen tussen de Netflix-serie Squid Game en zijn eigen boeken.Yellowjackets is het verhaal van vier tieners die betrokken zijn bij een vliegtuigcrash in 1996. Het voetbalteam van een middelbare school uit New Jersey reisde naar Seattle voor een nationaal toernooi. Maar tijdens hun vlucht boven Canada, crashte hun vliegtuig. De overgebleven leden van het team zitten daarmee vast in de wildernis, waar ze gedurende 19 maanden moeten overleven.

Lees meer over: Stephen King, Yellowjackets, Showtime

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws