DC-serie 'Naomi' is volledig anders dan andere DC-series

DC-serie 'Naomi' is volledig anders

Ava DuVernay vertelt over haar serie die ze voor The CW en het Arrowverse maakt.

Jim Pedd, 09-01-2022 09:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Over minder dan een week maakt de live-action DC-serie Naomi zijn debuut op The CW. De serie maakt onderdeel uit van het Arrowverse en is gebaseerd op de soloverhalen rond Naomi McDuffie.
Naomi is een relatief nieuw personage van DC Comics. Dit jaar verschijnt pas haar tweede solo-comics-verhaal, waarmee het personage dus nog erg nieuw is. Fans vragen zich natuurlijk heel erg af waar het in de toekomst met haar heen moet gaan. Bedenker Ava DuVernay heeft wel een idee.

De toekomst van Naomi
"Er zit heel veel informatie in de eerste twee afleveringen. Wat betekent dat we heel wat nieuwe en coole dingen mogen verzinnen. Dat is precies wat aan de hand is. Het is nu up and running," aldus DuVernay.

Later vertelde ze ook: "De comic-makers zijn echt de antithese van giftige mannelijkheid. Zij zeiden: 'Dit is onze baby en neem haar mee, voed haar op zoals jij dat wil'. Ze nemen het allemaal heel goed en dat is echt een cadeau voor ons als makers. Zij zeggen: 'we gaan dit proces niet micromanagen. We houden van Naomi en we willen graag zien hoe zij is in handen van twee vrouwen. Neem haar en maak er je eigen ding van'."

Wanneer je Naomi in Nederland kan zien weten we nog niet.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Naomi, DC, The CW, Arrowverse, Ava DuVernay

Populair nieuws