Nog een 'Star Wars'-serie in de maak rond dit personage!?

Nog een 'Star Wars'-serie in de maak!?

Star Wars-schurk Qi'ra zou een eigen serie krijgen op streamingdienst Disney+.

Jim Pedd, 9 januari 2022 om 08:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een personage uit de serie Solo: A Star Wars Story lijkt zomaar eens haar eigen Disney+ serie te kunnen krijgen. Dat meldt de site That Hashtag Show.
That Hashtag Show meldt dat er een serie zou komen rond Qi'ra, het personage van Emilia Clarke in de film uit 2018. De gedachte zou zijn dat Clarke haar rol nog eens speelt.

Niets officieels
Natuurlijk is dit allemaal niets officieels. Disney bevestigt dit soort nieuws uiteraard pas op het moment dat het zover is en dat is het natuurlijk niet op dit moment.

Maar wel weten we dat Emilia Clarke recent nog haar interesse in een terugkeer publiek maakte. Dat was toen Qi'ra in 2021 terugkeerde in de Star Wars: War of the Bounty Hunters-comics.

De actrice vond het geweldig. "Ik vind het zo mooi, ik ken haar achtergrondverhaal, ken haar geschiedenis. Misschien dat de film daar niet in dook, maar het was zo'n grote eer om haar te spelen en deel van dat universum te zijn."

Aan het einde van de film Solo: A Star Wars Story zie je hoe Qi'ra het hoofd wordt van de organisatie Crimson Dawn. Die speelt naar verluidt dan weer een rol in de serie The Book of Boba Fett.
Bron: CBR

Lees meer over: Star Wars, Qi ra, Emilia Clarke, Solo A Star Wars Story, Disney Plus

Populair nieuws