search
De nieuwste Arrowverse-serie onthult z'n verhaal
Series / Nieuws

De nieuwste Arrowverse-serie onthult z'n verhaal

Naomi gaat straks dit verhaal vertellen in de allereerste aflevering. Kom maar door!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over een paar weken wordt de nieuwe Arrowverse-serie Naomi gelanceerd. Het is de nieuwste in een lange reeks series in de franchise van The CW, die gebaseerd is op de DC Comics.

De serie is gebaseerd op de comics rond het gelijknamige personage en volgt de reis van een tienermeisje dat begint in een klein stadje in het noordwesten van de Verenigde Staten en later achter haar oorsprong komt. Ze realiseert zich dat ze helemaal niet van de aarde komt en probeert haar oorsprong te achterhalen.

Het verhaal van Naomi
The CW heeft een uitgebreide synopsis voor de pilot van Naomi vrijgegeven. Die zetten we hieronder voor je:

Naomi McDuffie leeft haar leven als topleerlinge, skateboarder en Superman-stan, als een 'stunt' in het midden van haar thuisstadje Port Oswego haar leven volledig op z'n kop zet. De ouders van Naomi maken zich zorgen over de vreemde momenten dat hun dochter het bewustzijn verliest en de beste vrienden van de tiener - Annabelle, Nathan, Lourdes, Anthony en Jacob - voegen zich bij haar om te ontdekken wie of wat achter het onverwachte moment zit dat de hele militaire stad aan het twijfelen heeft gebracht.

Een boel onderzoek leidt ertoe dat Naomi en haar vrienden erachter komen dat de eigenaars van twee lokale bedrijven - Dee en Zumbado - meer over het incident weten dan wie dan ook. Al snel realiseert Naomi zich dat het mysterieuze moment het begin van een opwindende reis is en haar leven zal daardoor voor altijd veranderen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen