Deze Netflix original blijkt ook in Nederland een gigantische hit

Deze Netflix-serie blijkt een gigantische hit

Nederland kijkt ook massaal naar de Netflix-serie Manifest, maar dit stond verder in de top drie.

Jim Pedd, 10 januari 2022 om 09:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe zondag en dus een nieuw overzicht met de hits die je op Netflix kan zien. Deze week was de top drie bijna helemaal veranderd.
De best bekeken serie van dit moment is Manifest, wat niet gek is gezien 't feit dat de serie heel erg gehyped is en eigenlijk ook gewoon behoorlijk amusant is. De miniserie Stay Close volgt op de tweede plaats en op de derde plaats zien we dezelfde hekkensluiter als de afgelopen paar weken het geval was, namelijk Undercover.

De top drie
Hoe ziet die top drie er dan exact uit? Nou, als volgt:

1. Manifest (seizoen 1 en 2): Vlucht 828 komt aan in New York. Alles lijkt normaal, maar de passagiers blijken vijfenhalf jaar vermist te zijn geweest. Hoe dan!? Precies die vraag staat centraal in deze heerlijk campy serie.

2. Stay Close (seizoen 1): Deze Harlan Coben-verfilming is een miniserie en eentje die goed scoort. Carlton Flynn verdwijnt 17 jaar later op precies dezelfde avond als Stewart Green. Het zet een kettingreactie in de gang voor alle mensen om hem heen.

3. Undercover (seizoen 3): In dit derde seizoen zie je hoe Bob een aanbod krijgt om al z'n problemen in een klap op te lossen. Maar de terugkeer van Ferry Bouman maakt dat bepaald niet eenvoudig.
Lees meer over: Netflix, Massaal, Manifest

Populair nieuws