search
'Full House'-icoon Bob Saget is plotseling overleden
Series / Nieuws

'Full House'-icoon Bob Saget is plotseling overleden

Bob Saget is vannacht overleden en werd slechts 65 jaar oud.

De komediewereld is in rouw. Komiek, regisseur en acteur Bob Saget is namelijk overleden.

De site TMZ meldt dat Bob Saget, die 65 werd, gevonden werd in zijn hotelkamer in Orlando. Werknemers van het hotel troffen Saget aan en belden de politie. Daar werd hij ter plekke dood verklaard. Waaraan Saget zo plotseling overleden is, is niet bekend.

Heel plotseling
De sheriff van Orange County stelt het volgende in een statement: "Eerder vandaag werd de politie naar het Ritz-Carlton orlando, Grande Lakes geroepen nadat een bewusteloze man aangetroffen werd. Hij werd geïdentificeerd als Robert Saget & ter plekke dood verklaard. Rechercheurs vonden geen aanwijzingen voor een misdrijf of drugsgebruik in deze zaak."

Saget staat het best bekend om zijn rol in de sitcom Full House. Ook was hij de presentator van America's Funniest Home Videos. Hoewel Saget mainstream-succes vond, was zijn stand-up komedie behoorlijk grof en gevierd. Hij was bezig met een toer door de Verenigde Staten met een nieuwe show.

De afgelopen jaren kon je Saget onder meer zien in Shameless. Ook speelde hij een terugkerende rol in Fuller House en regisseerde hij de Redbox Original Benjamin.

Saget werd 65 jaar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen