Gaat het wel goed met deze Marvel-serie?

Een van de grote titels van Disney+ lijkt een beetje in de soep te lopen.

Bram de Groot, 9 januari 2022 14:58

Na een jaar met vier live action-series in het Marvel Cinematic Universe krijgen we er in 2022 waarschijnlijk ook weer vier te zien. We wachten nog steeds op welke serie het jaar aftrapt en we weten al wel dat Ms. Marvel aankomende zomer debuteert.
Ms. Marvel is al opgenomen en stond eigenlijk gepland om nog voor Hawkeye te verschijnen. De serie werd echter uitgesteld en dat lijkt te maken te hebben met de vertraging van de volgende Captain Marvel-film The Marvels.

Flinke reshoots voor Ms. Marvel
Al eerder waren er berichten dat Marvel Studios niet helemaal gelukkig is met het eindresultaat en dat lijkt nu te leiden tot intensieve reshoots. Deze trappen binnenkort af volgens de Twitter-pagina Ms. Marvel News die de afgelopen tijd meer updates gaf.

"Ze zijn *nog* niet begonnen, maar zullen over een week of twee beginnen," luidt het bericht. Het kan uiteraard ook zijn dat Marvel Studios door het vele verschuif de verhaallijn moet aanpassen en daarmee nieuwe scènes moet opnemen.

Het is in ieder geval bekend dat Iman Vellani te zien zal zijn als Kamala Khan / Ms. Marvel, de eerste islamitische superheld in het Marvel Cinematic Universe.Bron: MsMarvelNews

Lees meer over: Ms Marvel, The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If, Hawkeye, Brie Larson

Populair nieuws