'Ms. Marvel'-cast is wel heel blij met elkaar

'Ms. Marvel'-cast is wel heel blij met elkaar

De castleden van de serie Ms. Marvel namen allemaal samen een tattoeage.

Jim Pedd, 15 december 2021 07:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ergens in de loop van volgend jaar krijgen we Ms. Marvel te zien. De serie gaat op Disney+ van start en introduceert ons aan de nieuwste Marvel-held: Ms. Marvel.
Zij heet in werkelijkheid Kamala Khan en de rol van Kamala wordt gespeeld door actrice Iman Vellani. De serie wordt gemaakt door Bisha K. Ali en de ontwikkeling begon in 2019. De opnames werden echter pas eerder dit jaar afgerond, en later volgend jaar draait de serie op Disney+.

Ms. Marvel-cast
Ms. Marvel moet ook de film The Marvels opbouwen, een avonturenfilm waarin we de jonge Pakistaans-Amerikaanse superheld zien samenwerken met haar heldin Captain Marvel.

De cast van de serie Ms. Marvel bleek ook aanwezig te zijn voor de première van de film Spider-Man: No Way Home. Twee van hen, Yasmeen Fletcher en Laurel Mardsen, onthulden dat de cast een aandenken heeft genomen aan de opnames.

Twaalf van de cast- en crewleden namen een matchende Ms. Marvel-tattoo tijdens de laatste dag op de set, "want iedereen voelde zich zo erg thuis bij deze serie."

Het gaat om de tatoeage van een bliksemschicht. Ms. Marvel kan je volgend jaar op een nog nader te onthullen datum zien op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ms Marvel, MCU, Marvel Studios, Disney Plus, Iman Vellani

Populair nieuws