En weer zorgt 'Young Sheldon' voor een plotgat

En weer zorgt 'Young Sheldon' voor een plotgat

De The Big Bang Theory-serie barst van de plotgaten, maar lost deze wel netjes op.

Jim Pedd, 9 januari 2022 18:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Young Sheldon zorgde weer eens voor een nieuw plotgat met The Big Bang Theory. Gelukkig is dat vrij snel weer opgelost.
De spin-off liet zien hoe de jonge Sheldon snel populair werd bij East Texas Tech. Maar dat was niet wegens zijn persoonlijkheid, maar omdat hij een part-time dormroom had.

Young Sheldon-plotgat
Sheldon studeerde vroeg af van de middelbare school en kwam snel terecht op de universiteit. Dat wisten we al dankzij de serie The Big Bang Theory. Hij ging echter niet naar een prestigieuze school, maar naar East Texas Tech zodat hij thuis kon blijven wonen.

Maar de laatste tijd heeft Sheldon het moeilijk. Zo worstelde hij met de technische lessen, en kreeg hij een black-out tijdens een examen. Zijn nieuwste probleem heeft ermee te maken dat hij tijdens een vier uur durende pauze tussen twee colleges, erachter kwam dat hij nergens had om heen te gaan en niemand om mee rond te hangen.

Vervolgens krijgt hij een tijdelijke dormroom waar hij overdag kan slapen. Sheldon kreeg daar commentaar op van een medestudent, en zei dat hij de kamer verdiende omdat hij beter was dan iedereen. Waarom Sam, z'n enige maatje op de uni, opmerkt dat niemand bevriend wil zijn met Sheldon omdat hij een egocentrische rotzak is.

Daar had Sheldon last van, wat compleet indruist tegen zijn persoonlijkheid zoals die in The Big Bang Theory opgebouwd is. Vervolgens bood Sheldon z'n dormroom aan andere studenten aan, als zij een plekje nodig hadden om te studeren. Mensen waardeerden hem ineens, maar al snel kwam Sheldon erachter dat mensen zijn kamer niet wilden gebruiken om te studeren, maar er gebruik van maakten voor heel andere activiteiten.

Sheldon concludeert dat ze niet te vertrouwen zijn, waarmee z'n wantrouwen en ook specifieke houding jegens andere mensen beter opgebouwd wordt. Iets dat dus begon als een plotgat, eindigt anders.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, Young Sheldon, plotgat

Populair nieuws