Heeft 'The Book of Boba Fett' een monsterverrassing voor je?

Heeft The Book of Boba Fett een verrassing voor je

Zou The Book of Boba Fett het net als The Mandalorian doen?

Jim Pedd, 9 januari 2022 om 19:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Temuera Morrison belooft dat er iets heel tofs aan zit te komen in zijn Star Wars-serie, The Book of Boba Fett.
Temuera Morrison vertelde al eens dat de Disney-serie een grote cameo heeft. Sterker nog, eentje die zo groot zou zijn dat 'ie het Luke Skywalker-moment uit The Mandalorian zou doen verbleken. De finale van het tweede seizoen van die serie onthulde ineens, geheel onverwacht, Luke Skywalker en R2-D2 om de jonge Grogu op te halen bij Din Djarin. In een nieuw interview draaide Morrison daar lekker omheen.

Er omheen draaien
"Wie hebben we het over? Wie is die vent, Luke Skywalker?" begon de acteur. "We hebben het nu over The Book of Boba Fett. Wie is die andere vent die je noemt? Zit hij niet in die andere grote films? Die is The Book of Boba Fett, okay?"

In een ander interview met The Hollywood Reporter zei Morrison enkel dat de spin-off serie "vol verrassingen" zit en dat fans "moeten wachten tot aflevering 7, wow!"

De serie debuteerde al Black Krrsantan, een Wookiee-gladiator en premiejager uit de comics en een aantal verrassende schurken die we nog niet eens gezien hebben. Dat belooft dus wat voor de komende afleveringen!

The Book of Boba Fett zie je nu op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Temuera Morrison

Populair nieuws