'Young Sheldon' lost 'The Big Bang Theory'-plotgat fout op

'Young Sheldon' lost plotgat fout op

Young Sheldon maakte dat er een duidelijk plotgat in zit en dat wordt niet mooi opgelost.

Jim Pedd, 13 december 2021 10:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sinds de serie Young Sheldon in 2017 van start ging, is de boel alleen maar verkeerd gelopen met een specifieke verhaallijn. We kregen namelijk meermaals te horen dat George een slechte vader was, die alleen maar alcohol dronk - dat was hoe Sheldon hem neerzette in The Big Bang Theory.
In Young Sheldon is hij echter alleen maar een geweldige familieman. Een vader die alles heeft opgeofferd voor zijn vrouw en kinderen en veel voor hen doet. In het vierde seizoen van Young Sheldon straalde George uit dat hij depressief was.

Young Sheldon-plotgat
De serie probeert al een paar keer het verhaal rond George op te lossen. Young Sheldon laat het nu vooral overkomen dat de volwassen Sheldon een onbetrouwbare verteller was.

De volwassen Sheldon erkent dat intussen zelfs. Hij is namelijk de verteller van Young Sheldon, en heeft nu al tweemaal toegegeven dat hij George meer bekritiseerd heeft dan hij eigenlijk zou moeten. Sheldon heeft er zelfs spijt van zijn vader nooit gezegd te hebben dat hij van hem houdt.

Het verhaal van Young Sheldon probeert nu van George dus een sympathieke vader te maken, wat misschien niet de handigste manier is om de problemen van Sheldon en George op te lossen.

Als George in het verleden een affaire had, dan zou de serie dat gewoon hard neer moeten zetten zoals het is. De vraag is alleen of dat nog gaat gebeuren.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, CBS

Populair nieuws