Seksscène in 'Undercover' met Nazmiye Oral roept vragen op

Seksscène in 'Undercover' roept vragen op

Gisteren werd Undercover afgerond en daarin zie je hoe het afloopt met het personage van Nazmiye Oral.

Bram de Groot, 10 januari 2022 om 10:42

In dit artikel geen spoilers over hoe de Netflix-serie Undercover afloopt. Wel kun je lezen over hoe de moeder van actrice Nazmiye Oral dacht over de seksscène die haar dochter had in de misdaadserie.
In Undercover speelt Oral het personage Leyla, de vrouw van misdaadbaas Serkan. Leyla is echter de grote baas achter de schermen en regelt al zaken. Toch is de liefde groot tussen het stel. Een mooie rol zou je zeggen. Een seksscène van Oral deed de wenkbrauwen van moederlief echter behoorlijk fronsen.

Moeder niet blij met seksscène in Undercover
De actrice legde aan Het Nieuwsblad uit dat ze werd gebeld door haar moeder, die haar eigenlijk nooit belt. "Je moet weten dat mijn moeder mij nooit belt, ik bel haar altijd," vertelde de actrice. "Oké, dacht ik, waar gaat dit over? En toen barstte ze los: ze had naar Undercover gekeken en ik had een seksscène. Heb je dat nou nodig, vroeg ze, ik kan je toch geld geven?"

Haar reactie was vervolgens duidelijk. "In plaats van sorry te zeggen of excuses te zoeken, zei ik: mam, ik begrijp werkelijk niet waar jij je zo druk over maakt. Ik heb niets verkeerds gedaan, ik heb dit zelfs met mijn verloofde besproken. Ik zei: mijn rug is recht en mijn voorhoofd is open; dat is een Turks gezegde. Ik heb zelfs gezegd dat ik die reactie een beetje achterlijk vond."

Sinds gisteren staat het gehele derde seizoen van Undercover op Netflix. Tijd om te bingen?
Bron: nieuwsblad

Lees meer over: Undercover, Nazmiye Oral, Tom Waes, Ferry Bouman, Frank Lammers, Elise Schaap

Populair nieuws