'Flikken Maastricht' komt met grote verrassingen

'Flikken Maastricht' komt met grote verrassingen

De serie brengt actrice Bruni Heinke (81 terug op de buis, na vijf jaar.

Bram de Groot, 10 januari 2022 12:01

Afgelopen vrijdag verscheen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht op de buis. De serie van AVROTROS bevindt zich alweer in het zestiende seizoen en er waren gelijk enkele verrassingen. Let op: SPOILERS!!
Zo start de serie met het antwoord op het einde van seizoen vijftien. Toen leek de slechterik Eddie, gespeeld door Tygo Gernandt dood te zijn. Maar dit blijkt dus niet zo te zijn. Maar er was nog een verrassing.

Bruni Heinke na vijf jaar terug
Actrice Bruni Heinke zit namelijk ook in de politieserie. De 81 jarige was op vroege leeftijd al te zien in series en films met kleine rolletjes, zoals in Floris, Blue movie, Soldaat van Oranje en Ik ben Joep Meloen. Later werd ze bekend van Goede tijden, slechte tijden waarin ze enkele jaren en in bijna zevenhonderd afleveringen het personage Helen Helmink speelde.

In Flikken Maastricht speelt speelt Heinke een van de bewoners van een zorghuis waar tijdens de bingomiddag een brute moord is gepleegd. Haar laatste (kleine) rol had ze vijf jaar geleden in de RTL 4-serie Centraal Medisch Centrum.
Bron: NU

Lees meer over: Tygo Gernandt, Flikken Maastricht, Helen Helmink

Informatie over de serie: Flikken Maastricht

Populair nieuws