Nieuw op Netflix: Ricky Gervais keert nog één keer terug in 'After Life' seizoen 3

Nieuw op Netflix: Laatste seizoen van 'After Life'

Het derde seizoen is ook meteen het laatste voor deze veelgeprezen hitserie...

Geoffrey Ketels, 10 januari 2022 om 14:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ricky Gervais is helemaal klaar om nog één keer het beste van zichzelf te geven in de serie After Life. Het derde en laatste seizoen van de succesvolle serie is namelijk te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 14 januari 2022.
After Life vertelt het verhaal van Tony. Hij lijkt in eerste instantie een perfect leven te leiden in het fictieve plaatsje Tambury. Hij is in deze plaats actief als schrijver voor de lokale krant. Wanneer zijn vrouw plots komt te overlijden aan kanker staat zijn hele leven even op zijn kop.

Tony wordt geconfronteerd met een enorm rouwproces en overweegt zelfs even om zelfmoord te plegen. Hoewel hij nog steeds worstelt met zijn verdriet gaat hij uiteindelijk de strijd toch aan en probeert hij nog het beste te maken van zijn leven.

Laatste seizoen
Het derde seizoen werd door Ricky Gervais zelf aangekondigd als zijnde het laatste van de reeks. De Britse comedian vertolkt niet alleen de hoofdrol in de reeks, daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het bedenken van de serie. Hij is bovendien betrokken bij het project als uitvoerend producent samen met Duncan Hayes.

De serie After Life kan rekenen op een geweldige populariteit. Het is dan ook niet voor niets dat ze op de gespecialiseerde website IMDB over een score beschikt van 8,4/10. Heel wat fans zien het einde van de reeks dan ook met pijn in het hart tegemoet.

Het derde en laatste seizoen van After Life verschijnt op streamingdienst Netflix op 14 januari 2022.


Lees meer over: After Life, serie, series, Netflix

Populair nieuws