Krijgt 'The Matrix' ondanks keihard floppen een serie op HBO Max?

Krijgt 'The Matrix' ondanks floppen een serie?

The Matrix is geen succes in de bioscoop, maar wel op HBO Max, dus wie weet?

Jim Pedd, 10 januari 2022 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Matrix Resurrections bleek een van de grootste flops aan de box office van 2021. Tegelijk gaan er al een tijdje geruchten rond over een mogelijke serie op HBO Max. Maar die kunnen we door de figuurlijke wc spoelen.
Dat deze geruchten rondgaan is zeker niet vreemd. HBO Max ontwikkelt immers series rond films als Dune, The Suicide Squad en The Batman. Gek is het dus niet dat gedacht of in elk geval gespeculeerd wordt dat de iconische Matrix-franchise ook een serie kan krijgen.

Geen The Matrix-serie
Er leek veel opwinding te zijn voor The Matrix Resurrections. Maar helaas is het een flop; aan de box office werd tot nu toe pas 106 miljoen dollar verdiend, op een budget van 190 miljoen dollar.

The Hollywood Reporter meldt het volgende:

"HBO Max insiders staan erop dat er geen serie in ontwikkeling is. En filmvervolgen op de Warner Bros. reboot lijken ook niet te komen." Bronnen vertellen bovendien dat Keanu Reeves geen optie in zijn contract heeft op een vervolg en dat het onduidelijk is of Lana Wachowski nog meer wil maken.

Hoewel The Matrix Resurrections een van de vijf best bekeken films op HBO Max is, is het niet voldoende voor een serie, dat blijkt.

Bron: THR

Lees meer over: The Matrix, HBO Max, lana Wachowski

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws