Huh!? 'The Witcher: Blood Origin' brengt Jaskier terug?

'The Witcher: Blood Origin' brengt Jaskier terug?

The Witcher: Blood Origin speelt zich maar 1.200 jaar voor The Witcher af.

Jim Pedd, 11 januari 2022 09:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Joey Batey's fanfavoriete Jaskier zou te zien moeten zijn in de serie The Witcher: Blood Origin op Netflix. En we horen nu details over z'n rol in de serie.
The Witcher: Blood Origin wordt ontwikkeld door Declan de Barra en is een prequel op de Netflix-serie The Witcher. De show speelt zich 1.200 jaar voor de gebeurtenissen van die serie af en verkent de oorspronkelijke elfen-beschaving lang voordat deze omvalt. Ook leren we over de schepping van de eerste Witcher en welke gebeurtenissen leidden tot de berucht Conjunction of the Spheres.

The Witcher: Blood Origin
Redanian Intelligence beweert dat Jaskier in de prequel te zien is. Het gerucht stelt dat hij het verhaal van de prequel-serie vertelt.

De beste Jaskier zou in een bar zitten aan het begin en dan vertellen over hoe het allemaal gelopen is. Waarop een elf hem interrumpeert en zegt dat het nogal overdreven is hoe Jaskier het een en ander neerlegt.

Die elf zou een van de hoofdpersonen uit de vorige verhaallijn zijn. Hoewel Redanian Intelligence vaak betrouwbaar is gebleken, moet opgemerkt worden dat de site zich vergiste over bijvoorbeeld de casting van Natalie Dormer voor The Witcher seizoen 2.

The Witcher: Blood Origin is vermoedelijk dit jaar op Netflix te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Jaskier

Populair nieuws