Teaser 'The Witcher: Blood Origin' officieel online

Teaser 'The Witcher: Blood Origin' online

De spin-off van The Witcher werd door Netflix geteast na het tweede seizoen.

Bram de Groot, 21 december 2021 om 11:40

Een paar dagen geleden lekte de eerste trailer voor The Witcher: Blood Origin al online en nu heeft Netflix Nederland de beelden ook officieel online gezet. De teaser debuteerde oorspronkelijk als after credit scène van de achtste aflevering van seizoen twee van de moederserie The Witcher.
The Witcher: Blood Origin komt weer van showrunner Lauren Schmidt Hissrich (The Umbrella Academy, Daredevil), die ook de showrunner is van The Witcher en uitvoerend producent van de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf.


Het eenmalige seizoen van The Witcher: Blood Origin vertelt het een begin. Het begin van het continent is verloren gegaan in de tijd. Deze nieuwe prequel speelt zich af in een elfenwereld 1200 jaar vóór de gebeurtenissen van The Witcher.

Ontdek hoe het eerste prototype van een Witcher werd gemaakt en welke gebeurtenissen hebben geleid tot de ingrijpende conjunctie der sferen, waardoor de werelden van monsters, mensen en elfen samenkwamen.Bron: Netflix

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Blood Origin, Nightmare of the Wolf, Michelle Yeoh, Laurence O Fuarain, Sophia Brown

Populair nieuws