'The Witcher: Blood Origin' is niet wat je denkt

'The Witcher: Blood Origin' is niet wat je denkt

Netflix komt met een The Witcher-prequel en die wordt anders dan je zou denken.

Jim Pedd, 2 januari 2022 10:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het begint er steeds meer op te lijken dat de prequel op The Witcher, The Witcher: Blood Origin, niet is wat je denkt. De serie zou wel eens behoorlijk af kunnen wijken van de verwachtingen die het publiek ervan heeft.
De miniserie krijgt zes afleveringen en zal de oorsprong van de eerste Witchers laten zien. Maar dat niet alleen: de show introduceert ook enkele aspecten die van belang zijn voor het derde seizoen van The Witcher.

The Witcher: Blood Origin
De trailer van The Witcher: Blood Origin debuteerde aan het eind van The Witcher. De prequel lijkt helemaal niet om de oorsprong van de Witchers te draaien.

Dat lijkt eerder een los bijverhaal te zijn. De rest draait vermoedelijk met name om de elfen en het lijkt verder ook een oorsprongsverhaal van Elder Blood te zijn.

In een recent interview vertelde showrunner Declan De Barra dat zijn focus met name ligt op het Continent zoals dat er voor de Conjunction of the Spheres bij lag. De mensen en monsters kwamen terecht in de wereld van de elfen.

"Ik was vooral gefascineerd met het idee van hoe een pre-gekoloniseerde wereld er voor de elfen uit zou zien," aldus De Barra.

De trailer van The Witcher: Blood Origin legt nadruk op precies die wereld en de drie elfen die de hoofdrol spelen: Eile (een rol van Sophia Brown), Fjall (gespeeld door Laurence O'Fuarain) en Sciana (Michelle Yeoh).

Wanneer The Witcher: Blood Origin te zien is weten we nog niet.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Netflix, The Witcher, The Witcher Blood Origin

Populair nieuws