'Game of Thrones'-ster snapt de haat van fans niet

'Game of Thrones'-ster snapt de haat van fans niet

Peter Dinklage vindt dat fans ook beter hadden moeten opletten rond de serie.

Jim Pedd, 11 januari 2022 om 10:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Peter Dinklage ging tijdens een interview in op het einde van Games of Thrones. De serie werd seizoenenlang ontzettend goed ontvangen, maar fans waren bijzonder kritisch op de allerlaatste afleveringen.
Het laatste seizoen bouwde op naar de explosieve afronding van twee grote conflicten: de oorlog tegen de doden en de oorlog om controle over de Iron Throne. Het seizoen werd het slechtst ontvangen van Games of Thrones, met een score van slechts 55% onder critici op Rotten Tomatoes en een abominabele 30% bij het publiek.

Games of Thrones-einde
In een interview met Digital Spy vertelde Dinklage dat hij niet helemaal begrijpt waarom fans zo boos werden over het einde.

Veel kritiek richtte zich erop dat Daenerys om het leven kwam en dat ze voor dat einde ook nog eens compleet doordraaide. Zij verwoestte compleet King's Landing, doodde daardoor duizenden onschuldige mensen. Wat Dinklage betreft, hadden fans dat prima kunnen zien aankomen:

"Ik weet dat een boel mensen verrast waren door het einde. Maar als je opgelet had, dan had je de aanwijzingen gezien. We hadden mensen nog gewaarschuwd om hun hond vooral niet Khaleesi te noemen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Peter Dinklage, Game of Thrones, HBO, Emilia Clarke

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws