Netflix-serie 'The Sandman' zit vol seks en geweld

Netflix-serie 'The Sandman' zit vol seks en geweld

The Sandman van Netflix heeft een rating gekregen en wordt nog tof.

Jim Pedd, 12 januari 2022 06:39

Netflix heeft de rating van de aankomende televisieverfilming van The Sandman onthuld.
Volgens de streamingdienst krijgt de serie een TV-MA rating wegens grof taalgebruik, geweld en seks. Dat zal geen verrassing zijn voor lezers van de oorspronkelijke comics, die vaak ook op de 'volwassen' lezers gericht was met de bloederige content. In recente jaren werd The Sandman zelfs opnieuw uitgegeven onder DC's Black Label, dat gericht is op volwassenen.

The Sandman-serie
The Sandman is bedacht door Neil Gaiman en heeft illustraties van onder met Sam Kieth en Mike Dringenberg. The Sandman liep tussen 1989 en 1996.

De serie draait om Dream, a.k.a. Morpheus, een lid van de zeven Endless. Aan het begin wordt hij vastgezet door de Order of Ancient Mysteries. Maar hij weet te ontkomen en gaat op reis om zijn verloren objecten van macht terug te halen.

The Sandman komt daarbij onder meer Lucifer en de Death tegen. Door de thema's en hoge kwaliteit van verhalen, wordt The Sandman nog altijd gezien als een van de beste comic-reeksen die ooit geschreven zijn.

Er werden heel wat pogingen gedaan om een serie te maken, maar pas bij Netflix wilde het lukken. De serie wordt dit jaar verwacht.
Bron: CBR

Lees meer over: The Sandman, Netflix, Neil Gaiman

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws