search
Eerste trailer van nieuwe thrillerserie 'Suspicion' van de makers van 'Homeland'
Series / Nieuws

Eerste trailer van nieuwe thrillerserie 'Suspicion' van de makers van 'Homeland'

In de reeks worden vier doodgewone Britten verdacht van ontvoering, maar zijn die verdenkingen wel terecht?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van thrillerseries kijken ongetwijfeld uit naar het verschijnen van de gloednieuwe reeks Suspicion. Voor deze mensen is er nu goed nieuws. Apple heeft namelijk de eerste trailer de wereld ingestuurd.

In de serie Suspicion worden vier doodgewone Britten ervan verdacht om iemand te hebben ontvoerd. De vraag dringt zich echter op of deze verdachtmakingen wel terecht zijn.

New York
Alle vier de Britten die worden verdacht worden op een zeker ogenblik uit hun dagelijks leven weggerukt en aangehouden. De verdenkingen zorgen er dan ook voor dat de levens van deze personen danig op hun kop worden gezet. Slagen ze erin hun onschuld te bewijzen of is er toch één van hen schuldig?

Al snel wordt duidelijk dat de vier Britten toch iets overeenkomstigs hebben. Ze bleken namelijk allemaal op hetzelfde moment in New York te zijn geweest.

De cast van de reeks bestaat uit onder meer Uma Thurman, Noah Emmerich, Georgina Campbell, Elyes Gabel en Elizabeth Henstridge.

Zet de trailer je reeds op het puntje van je stoel en kan je niet wachten om meer te kunnen zien van deze reeks van de makers van Homeland? Dat moet je nog slechts even geduld koesteren. Het volledige eerste seizoen is namelijk te bekijken op Apple TV+ vanaf 4 februari 2022!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen