search
Eerste stomende beelden van 'Too Hot To Handle' seizoen 3
Series / Nieuws

Eerste stomende beelden van 'Too Hot To Handle' seizoen 3

Het derde seizoen is al vanaf 19 januari te bekijken bij streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor de vele fans van stomende datingshows! Netflix heeft namelijk de eerste beelden de wereld ingestuurd van het derde seizoen van de reeks Too Hot To Handle. Dat derde seizoen laat bovendien ook niet lang meer op zich wachten.

In vergelijking met andere datingshows slaagt Too Hot To Handle er toch altijd in om het net even iets anders aan te pakken. Dat doet ze door de singles uit te dagen om... elkaar zo weinig mogelijk aan te raken. Althans, seksuele betrekkingen zijn eigenlijk volledig verboden.

Niet zoenen, niet strelen en al zeker geen enkele vorm van seks hebben dus. Elke regel die overschreden wordt hakt meteen stevig in op het prijzengeld dat kan worden gewonnen.... en dat bedraagt toch een slordige 200.000 dollar!

19 januari
Voor het derde seizoen trekken we naar de Turks- en Caicoseilanden. Dat er terug heel wat prachtige vrijgezellen zijn geselecteerd voor dit nieuwe seizoen wordt meteen duidelijk gemaakt door de trailer die werd gelanceerd.

Die trailer is hieronder terug te vinden. Wil je graag meteen aan de slag kunnen met het derde seizoen van de reeks? Dan is dat mogelijk vanaf 19 januari... uiteraard op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen