'Moon Knight' gaat weer terug naar de set

'Moon Knight' gaat weer terug naar de set

Oscar Isaac kan bijna beginnen met de heropnames van de serie Moon Knight.

Jim Pedd, 14 januari 2022 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Moon Knight, een van de meest geanticipeerde projecten van dit nieuwe jaar, maakt zich op voor heropnames.
Tot nu toe kregen we pas één echte blik op Moon Knight in een korte video die werd vrijgegeven tijdens Disney+ Day. Hoewel er nog geen releasedatum is aangekondigd, weten we verder wel dat je Moon Knight vanaf dit jaar ergens moet kunnen zien. Verder horen we nu dat de heropnames bijna gaan beginnen.

Heropnames Moon Knight
De serie Moon Knight van Disney+ ondergaat, zoals eigenlijk gebruikelijk is bij een Marvel Studios-productie, straks heropnames.

De broer van Oscar Isaac, Michael Hernandez, plaatste een bericht op Instagram waarin hij schreef: "Tijd om af te ronden wat we begonnen zijn". Dat citaat zegt natuurlijk niet eens zo heel veel. Maar duidelijk is dat Hernandez ook een shirt draagt met het logo van Moon Knight erop.

Waarmee je je dus af kan vragen of de serie niet inderdaad her opnames zal ondergaan. Daar lijkt het voorlopig wel op.

Een synopsis is er ook al. Moon Knight is een wereldwijd actie-avontuur dat een complexe burgerwacht volgt, die leidt aan meervoudige identiteitsstoornis. De meerdere identiteiten die zich in hem bevinden krijgen te maken met een dodelijke oorlog tussen de goden tegen de achtergrond van het moderne en oude Egypte.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Moon Knight, Oscar Isaac, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws