Disney+ komt in 2022 met al deze Marvel Studios-series

Disney+ komt in 2022 met al deze Marvel-series

Marvel Studios maakt er ook in 2022 een feestje van op Disney+.

Jim Pedd, 2 januari 2022 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het Marvel Cinematic Universe blijft voorlopig groeien. In 2020 was er het eerste jaar waarin we geen Marvel Studios-film te zien kregen sinds 2009. Maar 2021 kregen we weer films te zien en ging de filmstudio van start met televisieseries op Disney+.

We kregen er meerdere te zien; in januari begon WandaVision, gevolgd door The Falcon and the Winter Soldier, daarna was het de beurt aan de opvallende serie Loki en toen kregen we de animatieserie What If...? te zien. Het jaar werd afgerond met Hawkeye en nu is het wachten op de volgende serie in de franchise. In dit artikel zetten we de nieuwe series op een rij.

Nieuwe Marvel Studios-series
In 2022 verkent Marvel Studios een aantal nieuwe helden. We zetten alles voor je op een rij:

MOON KNIGHT: Oscar Isaac speelt Marc Spector. Hij is een voormalig marinier die aan een meervoudige identiteitsstoornis lijdt en dankzij de Egyptische god van de maan superkrachten krijgt.

SHE-HULK: Jennifer Walters is een advocaat die gespecialiseerd is aan op supermensen gerichte zaken. De komedie krijgt afleveringen van 20 minuten en heeft een hoofdrol voor Tatiana Maslany als Jennifer. De show brengt ook Bruce Banner terug, evenals Abomination.

SECRET INVASION: Nick Fury en de Skrull Talos moeten het opnemen tegen een hele rits andere Skrulls die belangrijke posities op Aarde ingenomen hebben.

MS. MARVEL: Ze is altijd fan geweest van Captain Marvel en krijgt ineens zelf superkrachten. Kamala Khan wordt in de serie Ms. Marvel en steekt daarna over naar de actiefilm The Marvels.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Marvel Studios, Moon Knight, Disney Plus, She Hulk

Populair nieuws