'National Treasure'-serie wordt leuker dan je denkt

National Treasure-serie wordt leuker dan je denkt

De National Treasure-serie moet het zonder Nicolas Cage doen maar wordt wel amusant!

Jim Pedd, 14 januari 2022 om 06:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er zijn nieuwe verhaal- en personagedetails rond de aankomende National Treasure-serie van Disney+ bekend gemaakt. Nicolas Cage zal daar niet in zitten, maar maak je desalniettemin op voor een toffe serie!
De twee films die tot nu toe in de franchise verschenen brachten gezamenlijk een kleine 800 miljoen dollar op. Lang werd er gesproken over een mogelijke derde film, maar die komt er vermoedelijk niet. Wel komt er een Disney+ serie, die een uitbreiding op de originele films zal zijn. Afgelopen oktober hoorden we dat de cast aangevoerd wordt door Lisette Alexis als Jess Morales.

National Treasure-serie
Deadline meldt dat Jess een briljante en vindingrijke DREAMer is, en iemand die houdt van een goed mysterie op z'n tijd. Zij ontdekt zaken over haar eigen geschiedenis en leert de waarheid over haar ouder sen connectie met een lang verloren gewaande Pan-Amerikaanse schat.

Jess wordt vergezeld door Tasha, haar beste vriendin en een mediapersoonlijkheid en tech wizard die strijdt tegen grote bedrijven. Uiteindelijk worden ze vergezeld door FBI-agent Ross, die hen moet helpen.

De serie National Treasure zal dus behoorlijk af gaan wijken van de films. We krijgen een diversere cast te zien en zullen ook een persoonlijker verhaal kunnen volgen.

Wanneer de National Treasure-serie te zien is weten we nog niet.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: National Treasure, Disney Plus, Lisette Alexis

Populair nieuws