Eindelijk details over langverwachte 'National Treasure'-serie

Eindelijk details over 'National Treasure'-serie

National Treasure krijgt snel een serie op Disney+ en dat lijkt wel tof te worden.

Jim Pedd, 6 november 2021 om 11:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Disney+ gooit alle remmen los voor de National Treasure-serie. Vorige week werd Lisette Alexis gecast als hoofdrolspeelster. Zij mag kruipen in de huid van Jessica Morales.
De pilot van de National Treasure-serie wordt geschreven door Marianne en Cormac Wibberly en de pilot wordt geregisseerd door Mira Nair. En nu zijn er eindelijk plotdetails gelekt.

Het verhaal
We wisten al iets kleins van de serie. We hoorden namelijk dat Jessica op zoek gaat naar haar mysterieuze familiegeschiedenis, en verzeild raakt in een schattenjacht nadat een stervende FBI-agent haar een sleutel geeft. Ze wil een schat vinden, voordat een corrupte miljardair dat doet.

Volgens The Illuminerdi werkt Jessica voor de afdeling cryptoanalysis van de FBI, waarmee ze de vaardigheden die ze van haar vader leerde, leert toepassen. Ze zorgt ook voor haar zieke moeder. En neemt het op tegen de schurk, Billie, die als crypto-magnaat heel wat geld achter de hand heeft.

Verder zoekt de serie een Aziatisch-Amerikaanse man van begin 20, die Ethan (een vriend van Jessica) moet spelen. Ook zoekt men social media persoonlijkheid Tasha, samenzweringsman Oren en worstelend muzikant Liam voor de show. Zij zullen samen de schat gaan zoeken.

Tot slot zoekt National Treasure een vrouw achter in de 20, die de rol van Agent Ross kan spelen en een man voor de rol van Myles - de FBI-agent die Jessica de sleutel geeft die het geheel in gang brengt.
Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: National Treasure, Disney Plus

Populair nieuws