search
Nieuwe 'National Treasure' vindt vervanger Nicolas Cage

Nieuwe 'National Treasure' vindt vervanger Nicolas Cage

Disney+ komt volgend jaar met een tv-serie die voortborduurt op de films met Cage.

Bram de Groot
Met de avonturenfilm National Treasure uit 2004 en het vervolg National Treasure: Book of Secrets uit 2007 had Disney een groot succes. Al jaren wordt er gepraat over een derde deel, maar even geleden werd duidelijk dat er eerst een serie komt.

En die serie zal geen ruimte hebben voor hoofdrolspeler Nicolas Cage. Volgens Deadline is Disney uitgekomen bij actrice Lisette Alexis. Ze zal te zien zijn als de jonge vrouw Jess, een DREAMer op zoek naar antwoorden over de geschiedenis van haar familie en een geheime Pan-Amerikaanse schat.

National Treasure naar Disney+
Een bekende naam mag de actrice niet genoemd worden. Ze was eerder te zien in de film We Need to Do Something uit 2021 en de serie Total Eclipse uit 2019.

Er werd ook iets meer bekend over het verhaal. Jess wordt beschreven als een "briljante en vindingrijke geest" die van mysteries houdt en een "natuurlijk talent heeft voor het oplossen van puzzels". Ze begint de serie met het ontdekken van de waarheid over haar ouders en hun familiegeschiedenis, maar vindt uiteindelijk connecties met een lang verloren gewaande schat.

Jerry Bruckheimer is terug als uitvoerend producent en Cage zou ergens daarna moeten terugkeren in een derde film. De regie ligt in handen van Jon Turteltaub en de opnames starten begin 2022.


Aanbevolen artikelen