search
Hitserie 'Yellowstone' gaat snel door met seizoen 5
Series / Nieuws

Hitserie 'Yellowstone' gaat snel door met seizoen 5

Yellowstone is een van de meest populaire series van heel de wereld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Yellowstone brak records voor het Paramount Network. Terwijl de prequelserie 1883 op dit moment te zien is op Paramount+, kunnen fans niet wachten om te zien wat de vijfde reeks afleveringen brengt.

Volgens uitvoerend producent David Glasser heeft showrunner Taylor Sheridan het nieuwe seizoen nog niet afgerond. Maar de opnames laten tegelijk niet eens zo heel lang meer op zich wachten.

Bijna van start
Tijdens een interview met Variety vertelde Glasser dat de opnames naar verwachting in mei beginnen. De première van het vijfde seizoen van Yellowstone wordt in de herfst verwacht.

"We bevinden ons echt op het hoogtepunt van de serie," begon Glasser. "Ik denk dat de serie nog altijd volwassen aan het worden is en dat er nog veel verhaal te vertellen is. Ik weet dat Taylor een boel te vertellen en veel te schrijven heeft. Hij zit nu diep in seizoen 5 van Yellowstone. Hij heeft wat ongelofelijke dingen waar het publiek zeker wild van zal worden."

De toekomst van Yellowstone als franchise ziet er ook mooi uit. Naast het vijfde seizoen, komen er ook spin-off series aan, buiten 1883 zien we straks namelijk ook 6666, wat je uitspreekt als Four Sixes.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen